Τι κόσμο ετοιμάζουν;;; - Δοκιμές ΤΡΟΜΟΥ για υβρίδια ανθρώπων-ζώων!!! Ο κορωνοϊός είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου!!!


 Σάλος στις ΗΠΑ! Τα χρήματα που πάνε στην Κίνα δεν είναι μόνο για τον COVID…

Η λέξη «υβρίδιο» προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη «ύβρις». Τα πρώτα υβρίδια παρατηρούνται στην ανθρώπινη μυθιστορία, πολλά από τα οποία ονομάστηκαν «αρχαίοι θεοί».


Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, αναφέρει πως η αμερικανική Γερουσία πέρασε το Διάταγμα ”Ατελείωτα Σύνορα”, ένα νομοσχέδιο που δεσμεύει σχεδόν 250 δισεκατομμύρια δολάρια για την προώθηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, έτσι ώστε η Αμερική να μπορεί να συμβαδίζει με την Κινεζική καινοτομία.


Τον Μάιο, οι δημοκρατικοί ακύρωσαν μια σημαντική τροπολογία που απαγόρευε τη συμμετοχή της Αμερικής στην έρευνα που θα δημιουργούσε υβρίδια ανθρώπων-ζώων γνωστών και ως χίμαιρες.


Η Κίνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κάνει ήδη ανακοινώνοντας τον Απρίλιο πως ”μια διεθνής ομάδα δημιούργησε με επιτυχία τα πρώτα χιμαιρικά έμβρυα ανθρώπου-πιθήκου” και τα διατήρησε επί 20 ημέρες σε εργαστήριο….


Το μόνο ερώτημα είναι ”τι θα κάνουν στην συνέχεια;”


Για την ώρα τα αμερικανικά Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν απαγορεύσει την αμερικανική χρηματοδότηση ερευνών για χίμαιρες, αλλά αυτή η απαγόρευση θα μπορούσε κάλλιστα να αρθεί.


Για παράδειγμα, συνεχίζει το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος Ομπάμα απαγόρευσε μεν την χρηματοδότηση της έρευνας κέρδους λειτουργίας το 2014 αλλά ο όμιλος Nyad βρήκε έναν τρόπο να τον παρακάμψει και ξέπλυναν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan μέσω μιας ΜΚΟ που ονομάζεται EcoHealth Alliance (Συμμαχία για την οικολογία και την υγεία)….


Όπως σχολιάζεται, η έρευνα για χίμαιρες είναι ένα κουτί της Πανδώρας, προφανώς απ’ την κόλαση, το οποίο δεν πρέπει να ανοιχθεί!!!! Αλλά η επιστημονική κοινότητα ωθούμενη απ’ την ίδια της την ύβρη μπορεί κάλλιστα να το ανοίξει χρησιμοποιώντας τα δολάρια των Αμερικανών φορολογούμενων….


Όλα αυτά την ώρα που ο dr Fauci και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας μέσω της Nyad χρηματοδοτούσαν την έρευνα του κέρδους λειτουργίας του εργαστηρίου της Wuhan επί χρόνια, ενώ έχει ξεσπάσει «σκάνδαλο» με αναφορά και σε Έλληνες επιστήμονες!!!!!


Και, όπως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, υπάρχει μια άλλη αμερικανική υπηρεσία που λείπει απ’ αυτή την εξίσωση…. Ονομάζεται Darpa, η Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων, η οποία έχει ήδη κατασκευάσει και το τσιπάκι-«λύση» για τον κορωνοϊό.


Όλα δείχνουν όμως πως παράλληλα με τον κορωνοϊό και την Κίνα, έχουν χρηματοδοτηθεί και άλλα προγράμματα, ένα από τα οποία είναι τα υβρίδια ανθρώπων και ζώων.


Τι κόσμο ετοιμάζουν;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια :