Τώρα, ό,τι και να λέει ο Ν. Δένδιας θα πέσει στο κενό, διότι το κείμενο της Συμφωνίας που υπογράψαμε είναι εις βάρος μας εν προκειμένω.

 Στη Συμφωνία των Πρεσπών ο Good Diplomacy, Νίκος Κοτζιάς, υπέγραψε ότι οι Σκοπιανοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη σύντμηση MKD όπου γουστάρουν, εκτός από τις πινακίδες των οχημάτων, γιατί προφανώς μόνο για τα αυτοκίνητα που θα έφταναν Χαλκιδική αγχωνόταν ο Good Diplomacy.

Τώρα, ό,τι και να λέει ο Ν. Δένδιας θα πέσει στο κενό, διότι το κείμενο της Συμφωνίας που υπογράψαμε είναι εις βάρος μας εν προκειμένω.

Όπως, επίσης, σιγά μην αλλάξουν τις φανέλες τους και το όνομα της ομοσπονδίας τους, τώρα που εμείς ήδη έχουμε άρει το βέτο μας για την ένταξή τους σε ΝΑΤΟ – ΕΕ (στην ΕΕ οι Βούλγαροι – και όχι εμείς – τους εμποδίζουν ακόμη).

Εξαρχής είχαμε γράψει εδώ ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν κατάπτυστη όχι τόσο για τη σύνθετη ονομασία – ο γράφων τη θεωρούσε και τη θεωρεί αναπόφευκτη – αλλά για όλα τα υπόλοιπα που ο Good Diplomacy παρέδωσε αμαχητί στους Σκοπιανούς («μακεδονική» γλώσσα, «μακεδονικό» έθνος, MKD για όλες τις χρήσεις, «μακεδονικά» προϊόντα) με μια απίστευτη ελαφρότητα (για να μη πω τίποτε άλλο).

Κ. Δένδια, η επιστολή σας δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα, γιατί οι Σκοπιανοί έχουν το γράμμα της κατάπτυστης Συμφωνίας με το μέρος τους. Αν έχετε τα κότσια, απαιτείστε την άμεση αναθεώρησή της στα επίμαχα αυτά σημεία με απειλή άσκησης βέτο στην ενταξιακή τους διαδικασία στην ΕΕ. Μπορείτε να το κάνετε;

loading...