Γιατί εκπλήσσεστε συνάνθρωποι; Διότι πιστέψατε στην θρησκεία της Νέας Τάξης.

 Αφού ο άνθρωπος έφυγε από τον Θεό, και προσκολλήθηκε στην ύλη, έγινε υλολάτρης και εγωλάτρης. Μέσα στα πλαίσια αυτά της αποστασίας, είναι και η λατρεία του νου. Και δη των επιστημόνων, που είναι οι “ιερείς” της Νέας Τάξης, μαζί με τους πολιτικούς ιδεολόγους και τα μήντια/celebrities φυσικά.

Και που βασίζεται το μεγαλύτερο μέρος του αφηγήματος της Δυτικής Ιατρικής? Σε λανθασμένες και λειψές θεωρίες, οι οποίες κυρίως συμφέραν τους Ροκφέλερς και την Big Pharma, και γιαυτό εξαπλώθηκαν στα πανεπιστήμια. Germ theory, stupid body theory, random mutations and evolution theory Κλπ.

Άρα νομίζατε ότι ακολουθούσατε αντικειμενικούς λάτρεις της αλήθειας και της ανθρωπότητας, όταν απλά ακολουθούσατε  εγκεφαλοπλυμένα παιδάκια του συστήματος. Αρκετά απ τα οποία πήραν και παχιά κονδύλια από τις Φαρμακοβιομηχανίες, (βλέπε τσιόδρες κλπ), ώστε χρησιμοποιώντας την βιομηχανία τρόμου που λέγεται τηλεόραση, να πουλήσουν την “πανδημία” και την “λύση” της σε όλο τον πλανήτη.

Και τώρα έντρομοι τους κοιτάτε να προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, εφόσον και να θες να κρύψεις τις παρενέργειες του γενετικού όπλου θανάτου ονόματι εμβόλια covid, δεν γίνεταί… .

https://katohika.gr

loading...