Έτσι θα «καθαρίσετε» το σπίτι σας από τα ενοχλητικά έντομα

 Είτε είστε αλλεργικοί στα έντομα που εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία κάθε καλοκαίρι ή απλά είστε κουρασμένοι από την παρουσία τους, οι μέλισσες μπορούν να γίνουν ένα πραγματικό πρόβλημα για την οικογένεια αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη αξία που έχουν για την ζωή .

Γι ‘αυτό από πάντα ψάχνουμε το τέλειο κόλπο που θα κάνει αυτό το πρόβλημα να ανήκει στο παρελθόν.

Οι μέλισσες θα εμφανιστούν σε όλα τα αγαπημένα μας σημεία  και φέτος το καλοκαίρι και αναμένεται να έχουμε αρκετές από αυτές. Ευτυχώς, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια χρήσιμη συμβουλή που θα κάνει θαύματα. Σοβαρά, θα αδυνατείτε να θυμηθείτε πώς ήταν τα καλοκαίρια σας πριν απαλλαγείτε από τις μέλισσες. Το καλύτερο απ ‘όλα, θα χρειαστείτε μόνο ένα συστατικό που βρίσκεται σε κάθε σπίτι για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.  

Γνωρίζατε ότι οι μέλισσες προσελκύονται από το άρωμα της χλωρίνης με βάση το έλαιο κουκουναριού τύπου “PineSol”; Και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη γνώση προς όφελός μας. Το γλυκό άρωμα αυτής της χλωρίνης τις έλκει ενώ το διάλυμα καθαρισμού κάνει αργότερα την υπόλοιπη δουλειά. Η Jill παρέχει επιπλέον αποδείξεις κοινοποιώντας φωτογραφίες αυτού του κόλπου στην ανάρτηση στο Facebook.

Συνιστά να κρεμάσετε μια πλαστική κανάτα γάλακτος γεμάτη με PineSol σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας των μελισσών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε την κανάτα γάλακτος σε μια κλίση, να προσθέσετε το διάλυμα καθαρισμού, και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ότι οι πληθυσμοί των μελισσών είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή επιβίωσή μας. Εάν δεν έχετε πραγματικό πρόβλημα με τις μέλισσες στο σπίτι σας, μην ξεκινήσετε άσκοπα την επίθεση.

Σ’ αυτό το απλό κόλπο, όσοι χρειάζονται βοήθεια και έχουν πρόβλημα με τις μέλισσες  μπορούν τελικά να διασφαλίσουν τους εξωτερικούς τους χώρους. Παρόλο που δεν συνιστούμε αυτήν την παραβίαση σε κανέναν που δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με τις μέλισσες, θα βοηθήσει όσους το χρειάζονται πραγματικά. Εάν οι μέλισσες δεν σας ενοχλούν, μην τις ενοχλείτε.

loading...