Τι πρέπει να κάνουν οι νέοι για να σταματήσει η σπέκουλα σε βάρος τους; Πού οδηγούνται;

 Η δεξιά που χρεοκόπησε τη χώρα και μας έχει βυθίσει εδώ και 15 χρόνια σε ύφεση, οργανώνει #συνέδριο για την υπογεννητικότητα, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί το λόγο η καημένη που ο κόσμος δεν κάνει πια παιδιά, ενώ το βίντεο πετάει τη μπάλα… στην ατομική ευθύνη! 

Η δεξιά που κατηγορεί τους νέους κάθε μέρα, όλη μέρα, με κάθε αφορμή και ευκαιρία, δηλαδή αυτούς που δεν έχουν ζήσει ΜΙΑ ΜΕΡΑ χωρίς λιτότητα από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, υπαιτιότητα όσων τους κουνάνε το δάχτυλο και εσχάτως το γκλομπ. 

Από τον 20άρη που το 2007 ήταν 5 ετών μέχρι τον 35άρη που ήταν 20, καλούνται να ζήσουν με 3 και 4 κατοστάρικα το μήνα, γύρισαν αναγκαστικά στο πατρικό αντί να ζήσουν τη ζωή τους κι έχουν και τους σωτήρες του έθνους να μαζεύονται για να συζητήσουν για τους όρχεις και τις μήτρες τους. Σε συνάξεις υπό την ΠτΔ, το μισό υπουργικό, τους Περιφερειάρχες της και το παπαδαριό θέλουν να υποδείξουν το μέλλον όσων καταδίκασαν, όσων θα απολύονται ευκολότερα και θα πληρώνονται λιγότερο με τις αλλαγές στα εργασιακά, αυτών που φέτος θα έχουν 30.000 λιγοτερες θέσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, γιατί τους ετοιμάζουν για τους κολλητούς των ΙΕΚ, ή για ανειδίκευτους εργάτες.

Τι πρέπει να κάνουν οι νέοι για να σταματήσει η σπέκουλα σε βάρος τους; Πού οδηγούνται;

loading...