Κρατήστε τι δήλωσαν για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο – Τότε γιατί επιβάλλουν τα προνόμια;;; ΒΙΝΤΕΟ

 Θα σηκωθεί μεγάλη κουβέντα μετά από αυτά τα λόγια…

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας,  Ε. Μανωλόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στους ανεμβολίαστους, οι οποίο, όπως είπε, κινδυνεύουν οι ίδιοι και πρέπει για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ να εμβολιαστούν.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρέπει καθένας που δεν είναι εμβολιασμένος, άνθρωποι γύρω του να τον πείσουν να εμβολιαστεί, γιατί τώρα τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα για αυτούς, καθότι τώρα τα μέτρα χαλαρώνουν εντελώς και σε λίγο θα βγουν και οι μάσκες».

 «Δηλαδή λέτε πως αυτοί που είναι εμβολιασμένοι προστατεύονται, αυτοί που είναι ανεμβολίαστοι δεν προστατεύονται και πρέπει να προσέχουν», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Ακριβώς και τώρα που όλα χαλαρώνουν και οι συναναστροφές θα αυξηθούν, και οι συνάξεις, αυτοί που θα είναι μη εμβολιασμένοι θα είναι απροστάτευτοι», απάντησε ο κ. Μανωλόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει λόγο για «πείραμα» που διεξάγεται με τα εμβόλια .

Στην συνέχεια ο κ. Μανωλόπουλος αναφέρθηκε μεν στην ανάγκη μείωσης των κρουσμάτων με πολλούς εμβολιασμούς και στην προστασία των ευάλωτων ομάδων, ωστόσο από τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όπως ισχυρίζονται, έχει εμβολιαστεί, ο «ειδικός» κατονόμασε ως βασική ανάγκη εμβολιασμού την προστασία των ανεμβολίαστων!

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ;;;

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής:

«Οι ανεμβολίαστοι αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους με πριν, ωστόσο μειώνεται ο κίνδυνος για αυτούς γιατί κάποιοι έχουν εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκες. Και δεν μπορούν οι εμβολιασμένοι να μένουν επ’ άπειρον σε περιορισμούς που δεν έχουν κανένα νόημα για αυτούς, όχι μόνο με τις μάσκες αλλά ακόμα και με την είσοδο σε χώρους».

«Άρα πάμε σε μία κοινωνία δύο ταχυτήτων, με τους εμβολιασμένους να έχουν προνόμια. Και οι ανεμβολίαστοι να είναι προσεκτικοί οι ίδιοι για τους εαυτούς τους», ξαναρώτησε δημοσιογράφος.

«Ε, βέβαια! Για πόσο μπορεί να σταματήσει η κοινωνία και να περιμένει αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο είναι αργοί στο να εμβολιαστούν. Δεν μπορεί να σταματήσει η οικονομική ζωή κα να τους περιμένει», απάντησε ο «ειδικός».

ΑΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;;

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ;;; ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;;;

loading...