Το φέρνουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ο λαός θα κάνει μπάνια! Κοσμογονική αλλαγή στις ζωές των Ελλήνων


 Τι δήλωσε ο Πιερρακάκης...

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφέρθηκε ξανά στο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», καθώς τα πάντα πρέπει να διαφημιστούν καλά, πριν δοθούν μαζικά! Μάλιστα αποκάλυψε πως η παρουσίαση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.


Όπως ανέφερε, σε μία εφαρμογή του τηλεφώνου μας θα βρίσκεται συγκεντρωμένο όλο το ιατρικό ιστορικό μας και μέσα από αυτή θα πραγματοποιούνται όλες οι συνταγογραφήσεις, θα εκδίδονται τα πιστοποιητικά και θα υπάρχουν νέες δυνατότητες για τους πολίτες.


Σίγουρα αυτό καταργεί την γραφειοκρατία και την ταλκαιπωρία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ήδη σε άλλε χώρες της Ευρώπης, ο ιατρικός φάκελος προορίζεται για να μπει σε υπάρχοντα τσιπάκια που ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ έχουν εμφυτευθεί σε πολίτες και με αυτά γίνονται συναλλαγές

Ο υπουργός τόνισε πως το ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας θα έρθει σύντομα στο κινητό μας ως ένας νέος Ψηφιακός Φάκελος Υγείας στον οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα ιατρικά στοιχεία των πολιτών και σιγά – σιγά θα εμπλουτίζεται. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΟΧΙ!!!


ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ«Το Ταμείο Ανάκαμψης μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε το επόμενο βήμα και κτίζοντας πάνω στα συστήματα που ήδη έχουμε να αποκτήσουμε έναν πλήρη Ψηφιακό Φάκελο Ασθενούς. Αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολύ μεγάλες θετικές συνεπαγωγές στο ΕΣΥ αλλά και ευρύτερα στην εξυπηρέτηση των πολιτών από αυτό. (…) Σε αυτό το πλαίσιο τα δεδομένα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, τα οποία είναι πλούσια και σημαντικά, – περιλαμβάνουν ιατρικές συνταγές – θα εμπλουτιστούν καταρχήν από τις ψηφιακές ιατρικές βεβαιώσεις, όπως για παράδειγμα εκείνες που χρησιμοποιούμε για ένα γυμναστήριο, οι οποίες θα ενταχθούν και εκείνες στο σύστημα.» είπε καταλήγοντας ο κ. Πιερρακάκης ανακαλύπτοντας ακόμα ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιαστεί η εφαρμογή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :