Κι άλλη φρίκη! Σκότωσε τον πατέρα της, τον έκοψαν με πριόνι και γελούσαν στην κάμερα!

 ΣΟΚ από το απίστευτο έγκλημα από έναν 18χρονο και μια 16χρονη

Ο 18χρονος Άρον Γκρερέρο και η 16χρονη Σιέρα Χάλσεθ κατηγορούνται για τον θάνατο του πατέρα της Σιέρα, Ντάνειλ Χάλσεθ. Η αστυνομία βρήκε το σώμα του άτυχου άνδρα μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους, αφότου το ζευγάρι έβαλε φωτιά σε αυτό.Και όχι μόνο δολοφόνησαν τον πατέρα της νεαρής, αλλά τράβηξαν και βίντεο που αστειεύονται με τη δολοφονία, τρεις ημέρες μετά την ειδεχθή πράξη.

«Καλώς ήλθατε πίσω στο κανάλι μας στο YouTube: Ημέρα 3η μετά τη δολοφονία κάποιου» λέει ο Γκρερέρο στο βίντεο, ενώ δείχνουν τρία δάχτυλα στην κάμερα. Το ζευγάρι διακρίνεται ξαπλωμένο σε έναν υπνόσακο μέσα σε μια σκηνή σε εξωτερικό χώρο, ενώ η Χάλσεθ γελάει και καλύπτει το στόμα της με το χέρι της.

Στη συνέχεια ο Γκερέρο κάνει πως την πνίγει, ενώ εκείνη γουρλώνει τα μάτια της για την κάμερα και κάνει ήχους πνιγμού. Στο τέλος φαίνονται να γελούν και να αγγίζονται όλο αγάπη.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας που συνέλαβε τους δύο εφήβους. Σύμφωνα με τις αρχές οι θύτες έβαλαν φωτιά στο γκαράζ σε μια προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, ενώ επιχείρησαν να τεμαχίσουν το άψυχο σώμα με πριόνι.

Δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί πότε ακριβώς τραβήχτηκε το βίντεο ή αν δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο επικεφαλής αναπληρωτής εισαγγελέας Κρίστοφερ Χάμνερ δήλωσε ότι το γραφείο του εξετάζει εάν θα ζητήσει τη θανατική ποινή για τον Γκερέρο μιας και θεωρείται ενήλικας. Η ηλικία της Χάλσεθ την εξαιρεί από τη θανατική ποινή.Οι γονείς του Γκερέρο επικοινώνησαν με αστυνομικούς που ερευνούσαν τη σκηνή του εγκλήματος και τους είπαν ότι ψάχνουν τον γιο τους και ότι πιστεύουν πως έφυγε με την 16χρονη.

Οι έφηβοι συνελήφθησαν στις 13 Απριλίου μετά την έκδοση εντάλματος. Βρέθηκαν στο Σολτ Λέικ Σίτι όταν η αστυνομία τους σταμάτησε να ζητήσουν απόδειξη καταβαλλόμενου ναύλου σε τρένο, όπου ο Γκερέρο παραδέχτηκε ότι δεν είχε εισιτήριο.Κατά την έρευνα στο σπίτι, η αστυνομία βρήκε ένα αλυσοπρίονο στο έδαφος του καθιστικού και στην κουζίνα ένα πριόνι γεμάτο αίμα. 

Μάλιστα πλάνα από κάμερα σε σούπερ μάρκετ δείχνει τη Σιέρα να αγοράζει καθαριστικά χρησιμοποιώντας τις κάρτες του πατέρα της. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, συνομωσία για δολοφονία, εμπρησμό, απάτη με πιστωτικές κάρτες αλλά και για ληστείες.

Δείτε παλιότερο βίντεο του άτυχου πατέρα, σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του.

loading...