Ολική αποδόμηση της κυβερνητικής πολιτικής από τον βουλευτή της ΝΔ Κ.Τζαβάρα: «Η χειρότερη μορφή λαϊκισμού»

 Σε πλήρη αποδόμηση του αφηγήματος των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης προχώρησε ο βουλευτής της Ν.Δ. καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για «μεταρρυθμιστικό λαϊκισμό», αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη για την «σοσιαλιστική» στελέχωση του γραφείου του!

«Η χειρότερη μορφή του λαϊκισμού μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο “μεταρρυθμιστικός λαϊκισμός”, δηλαδή μεταρρυθμίσεις στα λόγια και επικοινωνιακή αξιοποίηση κάποιων πρωτοβουλιών, που όμως δεν θα καταλήξουν στις αναγκαίες τομές που επιβάλλονται από τις σημερινές ιστορικές συνθήκες» κατήγγειλε ο πρώην υπουργός και εκ των κορυφαίων υποστηρικτών του Κ.Καραμανλή, Κώστας Τζαβάρας.

Είναι η δεύτερη φορά που προχωρά σε επίθεση κατά της κυβέρνησης, μετά τις καταγγελίες για τις μεθοδεύσεις του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση των δύο πανεπιστημιακών τμημάτων της Ηλείας αλλά και την πολιτική του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που προάγει την εγκληματικότητα.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο ieidiseis στηλίτευσε την στελέχωση του πρωθυπουργικού γραφείου (Γεραπετρίτης, Σκέρτσος) λέγοντας ότι «Τα στελέχη που φέρνει ο Κ. Μητσοτάκης από το κέντρο ή τη σοσιαλδημοκρατία νοθεύουν το ιδεολογικό στίγμα της Ν.Δ.». Είπε συγκεκριμένα «Ένα δεύτερο σημείο ανησυχίας είναι αυτό που προέρχεται από τη σύγχυση των αξιών και των αρχών του φιλελευθερισμού που εκφράζει ιστορικά η Ν.Δ. και εκείνων του κρατισμού που πρεσβεύουν όσοι προέρχονται από την κεντρώα πτέρυγα της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας».

Επίσης προχώρησε και σε αποκαλύψεις για δημοσιογράφους που τον στοχοποίησαν, «με την προσμονή μιας μελλοντικής ανταμοιβής». 

Ο Κ.Τζαβάρας είναι απλώς ένας από τους περίπου 20 βουλευτές της ΝΔ που κυριολεκτικά «βράζουν» από τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και με την πρώτη ευκαιρία θα αποχαιρετήσουν το κόμμα που εκλέχθηκε τις ψήφους των νεοδημοκρατών πολιτών και εξελίχθηκε σε ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ ή Ποτάμι…

loading...