ΤΟ Δ’ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά *

Στην τελική φάση περνάει το σχέδιο του Δ’ Ράιχ με τη Μάσκα να παραμένει ως στίγμα των ανεμβολίαστων στους δρόμους και τα καταστήματα, κατ’αναλογία του αστεριού που χρησιμοποιήθηκε από το αποτυχημένο και καταστροφικό για την ανθρωπότητα Γ’ Ράϊχ. Μέσα στον καύσωνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να βασανίζει τους Έλληνες με την ανούσια χρήση μάσκας, στο μοναχικό δρόμο της ζωής τους.

Τα νοσηρά μυαλά των ιθυνόντων της γερμανοκρατούμενης, με γαλλικά φορέματα Ευρώπης και της γερμανόδουλης Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουν προκλητικά να προσπαθούν να παρουσιάζουν τα 7,5 εκατομμύρια Ελλήνων που καλώς δεν εμβολιάστηκαν ως ανεύθυνους, αντικοινωνικούς και μιάσματα της κοινωνίας. Σε αντίθεση τα 3,5 εκατομμύρια Ελλήνων που καλώς εμβολιάστηκαν ως εκλεκτούς που οφείλουν να λυμαίνονται την εξουσία αποκλειστικά και να εφαρμόζουν λίστες πογκρόμ και κατάδοσης για όσους δεν εκτελούν τις εντολές του Βερολίνου.

Το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, σε συνέχεια της Γιουγκοσλαβίας, μέσα από το διχασμό και τις διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων, αρχικά κοινωνικά και πολιτικά και στη συνέχεια εθνικά και εδαφικά, με τη Μακεδονία σε πρώτο φόντο προχωρά από πρόθυμους συνεργάτες των Ούννων, Γερμανών και Τούρκων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον πυρήνα του Έθνους, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, προχωράει η κατάρτιση λιστών με μη εμβολιασμένους κατ’εντολή Στρατηγών, με άμεσο και προφανή σκοπό τον αποκλεισμό, τη δίωξη και τη μετακίνηση επίλεκτων Αξιωματικών και ίσως και την απομάκρυσνή τους από το Στράτευμα την ώρα που η Ελλάδα μετρά τις δυνάμεις της. Ακόμη χειρότερα το μήνυμα επιλεκτικής μεταχείρισης των εμβολιασμένων και αποκλεισμού των ανεμβολίαστων κατ’ εντολή της Μαντάμ “Ο” μεταδίδεται και εκτός Ελλάδας με σκοπό το πρότυπο της χώρας υπέρ των ρατσιστικών διωξεων απέναντι στους ανεμβολίαστους.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν διδάχθηκε από το καταστροφικό ’20-’22 και τη γερμανοδουλεία της Κυβέρνησης Γούναρη που οδήγησε στον ακρωτησιασμό του Ελληνισμού σε Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη και Πόντο. Επίσης δεν διδάχθηκε από τη στρατηγική της Γερμανίας το ’41 που παρέδωσε τη Μακεδονία μας στη Βουλγαρία. Πρόθυμοι Έλληνες, ένστολοι και μή, με πρωτεργάτη τον εθνικά επιζήμιο Κυριάκο Μητσοτάκη εκτελούν ως πιόνια-στρατιώτες τα κελέσματα του βαθέως γερμανικού Κράτους που εκτείνεται από το παγωμένο Κίελο διασχίζει τη Βαλκανική, διαπερνά την Τουρκία και καταλήγει στα παράλια της Ινδικής θάλασσας και το Αφγανιστάν των Ταλιμπάν στα σύνορα της Κίνας. Μία διαδρομή που απαιτεί την Ελλάδα μέχρι τον Όλυμπο, τη Μακεδονία μία άλλη χώρα και την Τουρκία στρατηγικό συνεργάτη των Ούννων. Θράκη και Αιγαίο στη μοίρα της Μακεδονίας φυσικά.

Τσάμπα καταρτίζονται οι νέες λίστες του Σίντλερ με Έλληνες Αξιωματικούς που δεν υποτάσσονται για να μετακινηθούν δολίως εις όφελος των Ούννων και της Μαντάμ “Ο”, κυρία Μέρκελ, κύριε Μητσοτάκη, κύριε Παναγιωτόπουλε και κύριε Φλώρε. Θα μείνουν εκεί στη Μακεδονία, εκεί που η Μοίρα τους έταξε για να φυλάττουν τις σύγχρονες Θερμοπύλες για πάντα και να μεταδίδουν στον Κόσμο ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες σύγχρονοι ραγιάδες, με όποιον τρόπο απαιτηθεί, από όποιο μετερίζι και μέχρι τέλους. Η μάχη θα είναι σκληρή και ανελέητη. Δεν γονατίζουν παρά μόνο στο Θεό, το Δημιουργό.

Όσο για το στίγμα της Μάσκας που θέλετε να επιβάλετται σε όσους δεν εμβολιάστηκαν, για να περπατούν και να εισέρχονται σε καταστήματα ως σύγχρονα μιάσματα και για να διακρίνονται, να λοιδωρούνται και να αποκλείονται από το καθεστώς και τους εκλεκτούς σας, καλό είναι να θυμόμαστε όλοι τις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου του ’45 και το τέλος του Στρατάρχη Γκέριγκ και του Ναζισμού στη Νυρεμβέργη καθώς και όσων επέβαλλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, διώξεις με αστέρι και βασανιστήρια σε ανθρώπους.

Ημέρα του Αγίου Πνεύματος και 21 Ιουνίου του σύγχρονου ’21, μέσα από τις επαίσχυντες λίστες και τα οράματα διωγμών ξεπροβάλει το Φως να φωτίζει τους απροσκύνητους Έλληνες και να κάψει τους γονυπαιτείς ραγιάδες που προσκυνούν με οποιαδήποτε πρόσχημα για να επιδείξουν την υποταγή τους. Το σάλπισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακούγεται στην Οικουμένη, στην πέρα πλευρά του Ατλαντικού όπου Έλληνες εγκαθιστούν τη σύγχρονη δημοκρατία της Ελευθερίας και Σκέψης του Ανθρώπου, χωρίς μάσκες και προσωπεία ψεύτικου και καθωσπρέπει πατριωτισμού.

Ο Θεός ας ευλογήσει τον αγώνα του Ανθρώπου, της Ελλάδας μας για μία άλλη ανθρωπότητα, το δικό μας reset…

loading...