Για να μην αλλάξουν τον νόμο Παρασκευόπουλου επινοούν ημερολόγια νεκρών!

Ελένη Π. Εκπαιδευτικός *

Βγάζουν στη δημοσιότητα ένα ημερολόγιο νεκρού ανθρώπου, που δεν έχει τον γραφικό του χαρακτήρα , γιατί είναι ηλεκτρονικό.

Είναι προσωπικό δεδομένο. Είναι παράνομο , είναι ιεροσυλία !

Μπορεί να το έγραψε ο ίδιος ,μπορεί και κάποιος άλλος για να μην αλλάξουν τον νόμο Παρασκευοπούλου και να βγαίνουν οι φυλακισμένοι σε ελάχιστα χρόνια.

Γιατί να το κάνουν αυτό;

Κερδίζουν ψήφους από τους φυλακισμένους όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον έφερε.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε υποσχεθεί ότι θα αλλάξει τον νόμο αυτό, για αυτό τη φέραμε.

Τώρα βλέπει ότι δε τη συμφέρει για ψήφους.

Για να δικαιολογείται , επειδή δεν αλλάζει τον νόμο , προσπαθεί να πείσει τις μάζες ότι δεν φταίει ο δολοφόνος. Άλλοτε με ημερολόγια υπέρ του, άλλοτε με άλλες μεθόδους.

Το θέμα της κυβέρνησης είναι να μην αλλάξει τον νόμο και να αποφυλακίζονται. Δεν την ενδιαφέρει για την ασφάλεια μας. Οι ίδιοι που τα ψηφίζουν έχουν προστασία

Δε πιστεύουμε αυτά που μας σερβίρουν .

Αφυπνιζόμαστε.

Πιέζουμε την κυβέρνηση να αλλάξει τους νόμους για το καλό της κοινωνίας

Προσοχή. Ξέρουν πολύ καλά τη ψυχολογία των μαζών και τα περισσότερα είναι υποβολιμαία, όπως το σποτ για την υπογεννητικότητα. Ήταν λίγο προσβλητικό επίτηδες, ενώ επί της ουσίας είχε δίκιο. Δεν εξηγούσε ιατρικά και νηφάλια για να πείσει. Με τον τρόπο αυτόν, ήξεραν οι επαΐοντες ότι θα αντιδράσουν πολλές γυναίκες και θα υπερισχύσουν οι φωνές υπέρ του να μη γεννούν. Αυτό ήθελαν για να γεννούν οι επισκέπτριες 15 παιδιά και οι Ελληνίδες μόνο τα σκυλάκια και τα γατάκια για να ικανοποιούν το μητρικό τους. Έχουν δώσει υποσχέσεις για να αφανίσουν τον ελληνισμό. Για αυτό φέρνουν και τα τριτοκοσμικά άτομα των 18 ετών και τους δίνουν επιδόματα, για να πουλήσουν το σπέρμα τους σε Ελληνίδες και να ανακατευτούν οι πληθυσμοί. Έχουν συμφέροντα πολλά ώστε να μη γεννούν οι Ελληνίδες με Ελληνες αλλά με Αφγανούς.

Με αφορμή το έγκλημα, δεν αφήνουμε τα κορίτσια μας να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά στα 20

Η εφηβεία της γυναίκας τελειώνει στα 26 και του άντρα στα 28 σύμφωνα με ειδικούς.

Το θέμα όμως είναι , ότι προσπαθούν να περάσουν στις μάζες , ο,τι τους συμφέρει, για αυτό είμαστε αφυπνισμένοι και εξετάζουμε τα συμφέροντα που έχει η κυβέρνηση , πίσω από κάθε τι που βλέπουμε.

ΌΛΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΒΆΣΗ, ΨΉΦΟΙ, ΕΞΟΥΣΊΑ, ΧΡΉΜΑ

Ελένη Π. Εκπαιδευτικός

loading...