ΣΚΕΡΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





 Της Λέττας Καλαμαρά

7,5 εκατομμύρια Ελλήνων γίνονται  ο στόχος διορισμένων και εμπλεκόμενων με τη Δικαιοσύνη Υπουργών από τη Δευτέρα και απειλούν την ψυχαγωγία τους με αποκλεισμούς, διακρίσεις που βαφτίζουν “διευκολύνσεις” και άλλα απολύτως αυταρχικά μέτρα.

Το έγκλημα που τιμωρείται από την Κυβέρνηση είναι ο μη εμβολιασμός τους με εμβόλια από ανεύθυνες εταιρείες και ανεύθυνους διά νόμου ειδικούς επιστήμονες.

Είναι προφανές ότι ο εμβολιασμός απέναντι στο COVID-19 που κατατροπώθηκε στο Euro 2020 παίρνει πολιτική διάσταση και καταχωρείται πλέον με ντροπή στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν την εξουσία της δημοκρατίας που πηγάζει από το λαό την ασκούν πολίτες χωρίς εκλογή από το λαό, τον οποίο και δεν έχουν καμία ανάγκη προφανώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπόλογος για τις διακρίσεις που βαφτίζει διευκολύνσεις εις βάρος πολιτών όπως οι προκάτοχοι του βάφτιζαν τα εγκληματικά Μνημόνια ως προγράμματα σταθερότητας. Είναι υπόλογος για την αποτυχία των εμβολιασμών με επιχειρήματα και ανάληψη ευθύνης, είναι υπόλογος για την οικονομική, την κοινωνική, την υγειονομική και εθνική καταστροφή. 

Το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείται πλέον είναι ποιος Έλληνας θα εκπροσωπήσει πολιτικά τους ανεμβολίαστους ή καλύτερα το δικαίωμα της επιλογής, ποιος Έλληνας θα υπερασπιστεί τη Μακεδονία από τους παραχωρητές και παραχαράκτες της ιστορίας και του Έθνους μας; Ποιος Έλληνας ηγέτης θα υπερασπιστεί το Αιγαίο και την Κύπρο;

Ο εξυπηρετητής των γερμανικών συμφερόντων Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να προβεί σε διάγγελμα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις διώξεις εις βάρος τους. Ομοίως να προχωρήσει σε εκλογές για να καταλάβει ποια πολιτικά εγκλήματα έχει διαπράξει.

Αφήστε τους Έλληνες να ζήσουν. Τόσο πολύ ενόχλησε η μάσκα που έπεσε από τα πρόσωπά τους στους δρόμους;

Μετά τη “Δ” έρχεται η μετάλλαξη “Ε” που θα σαρώσει τους ανθέλληνες και θα τιμωρήσει την ηττημένη Αρχηγό του παγκοσμίου παρακράτους.

loading...