Τα κορωνομέτρα αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό των παιδιών! Δημοσίευμα «ΚΟΛΑΦΟΣ»: Αρρωσταίνουν καλοκαιριάτικα

Χαμός στο Ισραήλ, πρώτα συμπτώματα και στην Ελλάδα!!! Ποιοί θα λογοδοτήσουν στο τέλος;;;

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβλεας, επικαλείται ανάρτηση σχετικά με τις ανησυχίες επιστημόνων στην Αγγλία για την αναμενόμενη αύξηση της επίπτωσης και της βαρύτητας ιογενών λοιμώξεων (όχι από κορωνοϊό) σε παιδιά, λόγω των μέτρων περιορισμού που εξαφάνισαν την επίπτωση το προηγούμενο διάστημα, άρα εξαφάνισαν και την έκθεση και τη διέγερση του ανοσοποιητικού των παιδιών.

Με λίγα λόγια επειδή τα παιδιά έμεναν μέσα, το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν προσαρμοζόταν στους νέους ιούς, άρα θα αρρωσταίνουν πιο εύκολα.

Πράγματι, στο Ισραήλ υπάρχουν ήδη αναφορές σε σχέση με σημαντική αύξηση στην επίπτωση λοιμώξεων του αναπνευστικού από ιούς (όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες), που συνήθως εμφανίζονται τον χειμώνα και όχι αυτή την περίοδο. Πιθανότατα αυτό συσχετίζεται με την άρση των περιορισμών, ενώ, βάσει πρόβλεψης, θα αυξηθεί και η βαρύτητα αυτών των λοιμώξεων.

Και στην Ελλάδα, υπάρχουν αναφορές για παιδάκια που αρχίζουν και αρρωσταίνουν!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΟΥΣΑΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Jerusalem Post, «στο Ισραήλ η κρίση του κορωνοϊού μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά σε όλη την χώρα ενήλικες και παιδιά αρρωσταίνουν με ιογενείς λοιμώξεις σε ένα φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο για αυτή την εποχή του έτους, σύμφωνα με αρκετούς επαγγελματίες του ιατρικού τομέα».

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Κούβελα: «Επειδή προφανώς είναι αρρωστημένο να προτείνει κανείς την εκ νέου επιβολή περιορισμών για την “αντιμετώπιση” και αυτού του φαινομένου, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο βλαπτική είναι η υστερία και πόσο σημαντικό είναι το μέτρο στις αντιδράσεις και στην επιβολή περιορισμών. Εκτός αν όσοι πανηγύριζαν για την εξαφάνιση του κοινού κρυολογήματος τους προηγούμενους μήνες μας προτείνουν να συνεχίσουμε τα ίδια μέτρα (σε βαθμό παράνοιας) για να παρατείνουμε την εξαφάνισή του…

Αν συνεχιστούν οι υπερβολές, θα φτάσουμε στο σημείο που θα μας τιμωρήσουν με αδυσώπητο και παραδειγματικό τρόπο… Φαύλος κύκλος λέγεται το φαινόμενο…»

loading...