ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Το εμφανές καταστροφικό και γερμανόδουλο έργο του ενάντια στον ελληνισμό συνεχίζει ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων και διώκτης των Ανεμβολίαστων πολιτών καθώς και οι διορισμένοι ντελάληδες εξουσιαστές χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση Υπουργοί της Αυλής του Μαξίμου. Εντεταλμένοι εξουσιαστές που δεν θα βρουν την ψήφο τους στην κάλπη και δεν ενδιαφέρονται διόλου για τους πολίτες παρά μόνο για τα αφεντικά που τους διόρισαν.

Η ιατρική πράξη του εμβολιασμού με προϊόντα ανεύθυνων για κάθε παρενέργεια εταιρειών επιβάλλεται ως κριτήριο της ελίτ και διαβατήριο ελευθερίας για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας και της ανθρωπότητας. Όσοι Έλληνες δεν εμβολιάζονται μεταπίπτουν σε κατοίκους β’ κατηγορίας αποκλεισμένοι και χωρίς ίσα δικαιώματα παρά μόνο ίσες φορολογικές υποχρεώσεις.


Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Ελλάδας που επικροτεί και αποκλείει επίλεκτους Έλληνες πολίτες από την Ε’ΜΑΚ με επίκληση του δημοσίου συμφέροντος είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για απαγόρευση διακρίσεων εις βάρος πολιτών με βάση την ιατρική πράξη εμβολιασμού τους. Η επικράτεια της Ελλάδας δεν ανήκει στην Ε.Ε. επίσημα πλέον.

Ο Ασκός του Αιόλου ανοίγει για τον αποκλεισμό 7,5 εκατομμυρίων πολιτών από κάθε κρατική υπηρεσία όποτε αποφασίζουν οι διορισμένοι ανώτατοι υπάλληλοι του Κράτους με την επίκληση του δημοσίου συμφέροντος και με προφανές αποτέλεσμα στη δεξαμενή επιλογής κρατικών υπαλλήλων ανεξάρτητα από τα προσόντα τους.

Παρά το γεγονός ότι κατ’ επανάληψη στη βρώμικη Μεταπολίτευση αποδείχτηκε ότι οι υπέρμαχοι του Δημοσίου Συμφέροντος πολιτικοί, δικαστές, στρατηγοί και λοιποί κρατικοί υπάλληλοι αποφάσιζαν με αποκλειστικό κριτήριο το ατομικό τους συμφέρον και τον άμεσο ή έμμεσο πλουτισμό τους, το Κράτος Μητσοτάκη και η Ελληνική Δικαιοσύνη κινούνται αντίθετα στις αποφάσεις της Ευρώπης για την απαγόρευση διακρίσεων για κανένα λόγο.

Η μόνη ίσως ωφέλεια της αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης υπόθεση του COVID-19 που κατά τον κ.Μητσοτάκη οδεύει στο πέρας της με το διχασμό των Ελλήνων σε Κράτος, εστιατόρια, σχολεία και κοινωνία είναι η αποκάλυψη των ανθελληνικών προσώπων και των οπαδών τους που αδημονούν για το διχασμό, τις διακρίσεις και τον εμβολιασμό ανήλικων παιδιών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάζοντας χαρτζιλίκι εμβολιασμού στους νέους υποτιμά και προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Αρνείται επίμονα να αναλάβει κάθε ευθύνη ως Κράτος και να επιδιώξει να τις αναλάβουν οι εταιρείες κατασκευής των εμβολίων που πλουτίζουν με δισεκατομμύρια ευρώ από τις πολιτικές αποφάσεις του.

Η επιστημονική και πολιτική γελοιότητα και επικινδυνότητα της υπόθεσης καθώς και τα πραγματικά κίνητρα των εξουσιαστών αναδεικνύονται από το γεγονός ότι τα γήπεδα της βασανισμένης από τον COVID-19 Ισπανίας γεμίζουν από όλους τους πολίτες ενώ της Ελλάδας από την επιλεκτική κάστα Μητσοτάκη και των Ούννων.

Απόφαση ντροπή από την ελληνική Δικαιοσύνη απέναντι στο ευρωπαϊκό κεκτημένο συνέχεια μίας πολιτικής περί πιστοποιητικού υγειονομικών φρονημάτων που αποδείχτηκε κενό γράμμα και επιζήμιο για τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού μας.

Νοσηροί ηγέτες παράγουν νοσηρές αποφάσεις και βασανίζουν το λαό μας. Δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο τους οι ανεύθυνοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και κρατικοί υπάλληλοι.

Ο ελληνισμός δεν θα ζήσει νέο ’22 όσο και αν προσπαθεί ο πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης που υφάρπαξε την ψήφο του λαού αποκρύβοντας τα πραγματικά σχέδιά του που παίρνουν σάρκα και οστά Ελλήνων.

loading...