Σεβασμός στης γυναίκες μάνες αδελφές η γυναίκα είναι ζωή! Οι Γυναίκες Θα Αλλάξουν Τον Κόσμο!

Για πάρα πολλούς αιώνες και μέχρι σήμερα, οι γυναίκες ήταν σαν υποσημειώσεις σε βιβλία ιστορίας που κανεναν δεν ενοχλούσε να διαβάσει…..

Περιορισμένοι σε δευτερεύοντα ρόλο, έχουν παραμεριστεί για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας και των ανδρών.. Στη σημερινή εποχή οι συνθήκες έχουν αλλάξει καθώς φαίνεται να υπάρχει σταδιακή κίνηση προς την ισότητα. αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί δυστυχώς!

Ακόμα απέχουμε από το να φτάσουμε στο απαραίτητο επίπεδο που θα εγγυούσε την ισορροπία που θα ωφελούσε όλους με τρόπους που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί ακόμη να συλλάβει……Οι άνδρες εξακολουθούν να κατέχουν την πλειονότητα των ανώτερων θέσεων σε όλες τις δημόσιες διοικήσεις, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις….

Ακόμη και όταν μια γυναίκα κατέχει επαγγελματική θέση ίση με έναν άντρα συνάδελφο, η ανισότητα εξακολουθεί να αντικατοπτρίζεται σε χαμηλότερους μισθούς, για λόγους πέρα ​​από την κατανόηση και που καταδεικνύει σαφώς μια μυστική διάκριση που τροφοδοτείται από την ιστορική αδράνεια που προωθείται από τις αρχαϊκές πεποιθήσεις και τους κανόνες ενός πατριαρχικού. κοινωνία που δεν παρέχει πλέον τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότητας……

Αυτές οι πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν από και για τη διευκόλυνση της πατριαρχικής κοινωνίας συνεχίζουν βαθιά ριζωμένες στη συλλογική ψυχή και επηρεάζουν όλους……Η πιο κατάφωρη αναπαράσταση αυτού του αποτελέσματος είναι η άσκοπη βία κατά των γυναικών και η κουλτούρα του βιασμού που καταστέλλει τις υπέροχες ιδιότητες των γυναικών από γενιά σε γενιά…….

Δεν συμβαίνει ότι επί του παρόντος διαπράττονται περισσότεροι βιασμοί, αλλά ότι οι γυναίκες και ένα αυξανόμενο τμήμα της κοινωνίας είχαν αρκετή από αυτή τη συστηματική και ενδημική μορφή καταπίεσης……..Υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις που αναφέρονται λόγω ενός απλού γεγονότος…….οι γυναίκες έχουν ισχυρότερη φωνή και δεν είναι πλέον μόνες….

Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών που δεν θα το υποστηρίζουν πλέον.. Τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς……. Ο ρόλος της διοίκησης σε αυτήν την κοινωνική πληγή είναι επαίσχυντος και απατηλός…. Καμία κυβέρνηση ή διοίκηση δεν έχει καταρτίσει ένα βιώσιμο σχέδιο που αρχίζει ακόμη και να αγγίζει την επιφάνεια του προβλήματος…..

Το χειρότερο από αυτό, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν καμία πρόθεση…..Ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν υπολείπεται της ντροπής, καθώς χρησιμεύει μόνο ως εργαλείο αποσπάσματος που μεταδίδει τις τραγωδίες που προκαλούν οι ίδιες παραμελημένες διοικήσεις σε όλο τον κόσμο…….

Όσο οι άνδρες έχουν τον έλεγχο της διοίκησης από τους πύργους του Ελεφαντοστού τους, αυτό το πρόβλημα θα συνεχίσει να είναι ντροπή για τους άνδρες και την κοινωνία στο σύνολό της…..Το γεγονός είναι: η τρέχουσα κατάσταση του κόσμου δεν λειτουργεί ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις γυναίκες….

Αλλά δεν είναι όλα καταστροφικά και ζοφερή. Υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ! Ένας τρόπος να αλλάξουμε τον κόσμο είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε εδώ και τώρα………. Αντί να το κάνουμε αυτό, δημιουργούμε περισσότερα…..Αυτό που κάνουμε σήμερα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα………. Είναι οι ενέργειές μας που θα μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα μέρος όπου όλοι μπορούμε να ζήσουμε μαζί και όχι εναντίον του άλλου….

Ως γυναίκα υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να μεταμορφώσετε και να προβάλλετε τον αληθινό εαυτό σας στον κόσμο, καθώς αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί και έχουν μεγαλύτερη επιρροή που θα φανταζόσασταν σε ποιος είστε σήμερα………

Πρώτον, υπάρχει ένα εμπόδιο που θα αποδειχθεί δύσκολο να ξεπεραστεί, αλλά όχι αδύνατο…..Το γεγονός είναι ότι η θεραπεία που έχουν λάβει οι γυναίκες για αιώνες άφησε μια κληρονομιά με ενεργητικούς όρους…..

Κάθε ενέργεια που έχει ληφθεί στο παρελθόν για τον εξαναγκασμό της ελευθερίας είναι ακόμα εδώ….. Αυτή η ενέργεια λειτουργεί ως μια αόρατη αλυσίδα που σας εμποδίζει να επεκταθείτε…..Είναι μια ενέργεια που προέκυψε από περιοριστικές δράσεις και συνεχίζει να είναι περιοριστική σήμερα και τώρα……

Χωρίς να το κρατάς κρατούμενο μια άγρια ​​γυναίκα μέσα σε αυτήν, όταν βρεθεί και απελευθερωθεί, θα σου δείξει ποιος είσαι πραγματικά..Η άγρια ​​γυναίκα δεν είναι αυτή που καταστρέφει, παρόλο που είναι ισχυρή πολεμιστής και δεν θα ανέχεται τέτοια επιβαλλόμενα εμπόδια. Είναι πολεμιστής της αγάπης……..

Η αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεται για να καταρρίψει παραδόσεις που αντιβαίνουν στην ανθρωπότητα. Υπάρχει ένα υπέροχο πεδίο για επέκταση μπροστά σας. Θυμηθείτε αυτό και πιστέψτε σε αυτό. Αυτός ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει και οι γυναίκες πρόκειται να παίξουν και ήδη διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο σε αυτόν τον μετασχηματισμό…….

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε? είσαι γυναίκα, Μούσα, Σκέψη Μούσα και Θεά. Αναρωτιέστε ακόμα γιατί οι ασυνείδητοι σας φοβούνται; Είστε απίστευτα ισχυροί και όταν αρχίσετε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό στον κόσμο με αγάπη, ο φόβος θα υποχωρήσει…..

Ο δεύτερος παράγοντας παίζει υπέρ σας και είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας. Έχοντας παίξει δευτερεύοντα ρόλο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας, σας έδωσε επίσης αιώνες ενδυνάμωσης ενέργειας που αναδύεται από την αγάπη. Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή πηγή που υπάρχει και μπορεί να θεραπεύσει όλους………

Από την αρχή, η συμμετοχή των γυναικών στην κοινωνία ήταν κρίσιμη για να διαιωνίσει τη συνέχεια της ανθρώπινης ζωής. Πρόκειται για προφανείς πληροφορίες που όλοι γνωρίζουμε, αν και αυτή η σημασία πιστεύω ότι ξεφεύγει από την επίγνωση του συλλογικού…….

Η γέννηση ενός παιδιού είναι κάτι που κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ, καθώς είναι φυσικά αδύνατο να βιώσετε. Αυτό που βιώνουμε δεν ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε φοβόμαστε…..

Η γυναίκα είναι θεά της ζωής, δημιουργός. Στην ουσία οι γυναίκες είναι πιο φροντίδες, αγαπούν και καλλιεργούν.μ.. Ήταν αιώνες για τη φροντίδα όχι μόνο της ανθρωπότητας, αλλά και της ψυχής…… Οι γυναίκες έρχονται πολύ περισσότερο σε επαφή με την ψυχή γιατί από την αρχή της ύπαρξής σας έχετε έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας απορροφώντας τον πόνο και τα βάσανα της ανθρωπότητας στη σιωπή…..

Και μέσω του αισθήματος που θεραπεύουμε. Συνεχίστε να αισθάνεστε και συνεχίστε να κλαίτε. Μην επιτρέπετε σε κανέναν, ειδικά στους άνδρες, να σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε υστερικοί ή τρελοί όταν το κάνετε. Είστε γυναίκα και αισθάνεστε με τρόπους που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν…….

Τα συναισθήματα και τα δάκρυα θεραπεύονται. Εάν ολόκληρη η ανθρωπότητα άρχισε να κλαίει την ίδια στιγμή σήμερα για να νιώσει τον συλλογικό πόνο και τα δεινά, ο κόσμος θα επουλωθεί από όλη τη δυστυχία του……

Υπάρχει μαγεία για το αόρατο στις ενέργειες των γυναικών. εκείνες τις ενέργειες που λαμβάνονται ως δεδομένες και που παρέχουν καθημερινά για πολλά πράγματα που φαίνεται να φυτεύονται εκεί για χρήση από άλλους. Οι μητέρες είναι το καλύτερο παράδειγμα…….

Ανατρέφετε, αγαπάτε, φροντίζετε, δημιουργείτε και παρέχετε. Παρατηρούμε μόνο όταν τέτοια πράγματα δεν είναι πλέον εκεί. Τα σημάδια ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο σε επαφή με την ψυχή είναι αρκετά προφανή. Οι γυναίκες είναι πιο αυθόρμητες, έτοιμες να τραγουδούν και να χορεύουν στο κοινό συχνότερα από τους άνδρες……

Είστε πιο ζωντανός και πολύχρωμος. Δείχνει στην γυναικεία ένδυση και προσωπικά είδη. Όποιος έχει παρακολουθήσει δημόσια μπορεί να έχει δει αυτήν τη σκηνή. Ένα ζευγάρι ψάχνει σε ένα κατάστημα για να διακοσμήσει το νέο του σπίτι…….

Η γυναίκα βλέπει ένα αντικείμενο που μιλάει στην ψυχή της και στις περισσότερες περιπτώσεις η αντίδραση του άνδρα είναι: αυτό είναι πολύ ακριβό ή δεν είναι πρακτικό ή μπορώ να το κάνω αυτό……

Μια γυναίκα ψάχνει την ψυχή σε όλα τα αντικείμενα, για να φέρει χρώμα και ρυθμό στο σπίτι, ενώ ένας άντρας χτίζει ακόμα ένα φρούριο ή ένα υπόστεγο στο οποίο τα πάντα είναι πρακτικά και οικονομικά αποδοτικά. Η ισορροπία είναι το κλειδί. Αυτός ο κόσμος στερείται χρώματος, καθώς στερείται ψυχής. Και εδώ είναι που οι γυναίκες είναι ζωτικής σημασίας, αλλά και οι άνδρες…..

Είναι καιρός οι γυναίκες να οργανώσουν, να δημιουργήσουν ομάδες και συνεταιρισμούς, ιδρύματα και να συγκεντρωθούν σε μια συλλογική και δημιουργική προσπάθεια. Η ψυχή επιτρέπει μια δημιουργικότητα που δεν έχει ακόμη εκραγεί στον κόσμο. Είναι επίσης καιρός για τις γυναίκες να αρχίσουν να υποστηρίζουν και να ενδυναμώνουν η μία την άλλη τόσο σε κοινές όσο και σε προσωπικές προσπάθειες…….

Αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή. Αυτό που δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι ότι οι γυναίκες λύνουν άλλες γυναίκες λόγω προσωπικών διαφορών λόγω πεποιθήσεων. Βλέπω πολλά παραδείγματα αυτού κάθε μέρα. Η ερώτηση «Να είσαι ή όχι» έχει πλέον αλλάξει σε «διάσπαση ή όχι διάσπαση» και είναι οδυνηρό να βλέπεις…….

Εάν δεν σεβόμαστε τους άλλους, δεν θα έχουμε ποτέ τον σεβασμό τους. Αυτό που δίνουμε λαμβάνουμε. Όλοι θέλουν να αγαπούν και να αγαπούνται. Ας το επιτρέψουμε και ας το κάνουμε μαζί. Αν από την άλλη πλευρά είστε περισσότερο ατομικιστικός τύπος και έχετε ένα έργο που πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, κάντε το. Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά τη δημιουργικότητα και τον τρόπο με τον οποίο προχωράμε……..

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητα, τη φαντασία σας. Να είστε επίμονοι, να είστε ευέλικτοι και να μην αποθαρρύνεστε. Η επιτυχία απαιτεί χρόνο και συχνά θυσίες. Ξεκινήστε τώρα. Εγγραφείτε σε μια ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί ή δημιουργήστε μια……..

Μέχρι στιγμής έχουμε δύο ενέργειες που σας επηρεάζουν. Αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει τον κόσμο είναι η ενέργεια που μιλά στην ψυχή και από την ψυχή. Δεν είναι θέμα καταπολέμησης της περιοριστικής ενέργειας, αλλά να χρησιμοποιήσετε και να επεκτείνετε τη δημιουργικότητα της πραγματικής σας έκφρασης……..

Δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοια ενέργεια με τις ενέργειές σας, θα συμβάλλετε στην επέκτασή της. Η εξίσωση είναι απλή, καθώς η δημιουργική ψυχή καταλαμβάνει περισσότερο από το φάσμα της ζωής προκαλεί την υποχώρηση της άλλης ενέργειας έως ότου εξαφανιστεί……

Αυτή είναι μια καθημερινή εργασία. είναι ένα μακρύ ταξίδι και παρόλο που είναι μια συλλογική προσπάθεια, οι ενέργειές σας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές φαίνεται να είναι σημαντικές, καθώς συμβάλλει επίσης στον προσωπικό σας μετασχηματισμό και στον δρόμο σας στην ελευθερία……

Κανείς δεν πρόκειται να κάνει τη δουλειά για σένα ή για μένα. Αυτό είναι έργο που πρέπει να κάνουμε οι ίδιοι. Είναι δυνατόν. Ολα είναι πιθανά……

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο οι άνδρες και η κοινωνία πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διαδικασία, και αυτό συμβαίνει επειδή και οι δύο έχουν μια απίστευτη ευκαιρία να ανθίσουν όταν επιτρέπουμε τις ενέργειες και τη δημιουργικότητα που για τόσο καιρό έχουν καταστείλει……..

ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ!

loading...