Για να δώσουμε μια απάντηση στο ΜΕΓΑ ερωτημα,να κανω το εμβόλιο η’ οχι? Πρέπει πρώτα να δούμε ποια είναι η φάρα,αυτών που μας προτρέπουν να εμβολιασθούμε!

 Για να δωσουμε μια απαντηση στο ΜΕΓΑ ερωτημα,να κανω το εμβολιο η’ οχι?

Πρεπει πρωτα να δουμε ποια ειναι η φαρα,αυτων που μας προτρεπουν να εμβολιασθουμε!

Οι γιατροι ας μεινουν στη μπαντα προ στιγμης!

Γιατι γιαυτους,εχουμε ολοι μας προσωπικες εμπειριες,με φακελακια,με συμπεριφορες αλητικες….τους ξερουμε απο παλαιοτερες,προ κοβιντ,εποχες που πηγαιναμε στα ιατρεια τους και νοσοκομεια!

Και τωρα βγαινουν ως τιμητες και αγαπουλιδες του κοσμου?

Εγω εχω απο μια τετοια γιατρο εμπειρια και οταν την βλεπω στη τηλεοραση,λεω μεσα μου,ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΣ ΨΟΦΙΣΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ!! 

Τωρα ομως θελω να μιλησω για τις κυβερνησει-πολιτικους-μπιζνεςμαν-αρπαχτηκα!!!

Δε θα πω για τα γνωστα,SIEMENS,NOVARTIS,χρηματηστηριο,λιστες βεστφαλιας,οφ σορ….κλπ!!

Ουτε θα πω για τον μπουμπουκο,που ειπε απο βηματος Βουλης,σε καποιον πολιτικο αντιπαλο που κατηγορισε την ΝΔ οτι χρωσταει 300εκατομυρια ευρω! “Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ,ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 300 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ”?? Και αυτο το δηλωσε χαμογελωντας! Σαν να υπονοοουσε οτι,αφου υπαρχουν μαλακες που μας ψηφιζουν,εμεις τι φταιμε????

Και γιαυτους τους μαλακες,που οταν ψηφιζουν,στο  ενα χερι κρατουν το ψηφοδελτιο του δυμετρου μοντελου και το αλλο χερι το εχουν μεσα στο παντελονι,τι φταιω εγω να τυρανιεμαι για αυτους τους μαλακες???

Τ αφηνω αυτα και μπαινω στο ζουμη,για να σας αποδειξω,περιτρανα οτι οι κυβερνησεις θελουν να τους ψηφισουμε,για να κανουν μπιζνες!!!

Θυμαστε αυτον τον χρονιο εκβιασμο στα ΤΑΧΙ,οτι θα ανοιξουν το επαγγελμα?

Ουτε ποτε θα το ανοιξουν,γιατι απλα τις περισοτερες αδειες ΤΑΧΙ τις εχουν αναμεταξυ τους! Απλα παιζουν με τις τιμες!

Τι ενοω?

Βγαζουν βρωμα οτι θα ανοιξει το επαγγελμα,τρεχουν τοτε καποιοι μικροιδιοκτητες με μιση η’ μια αδεια ΤΑΧΙ,που την ειχαν αγορασει την ολοκληρη αδεια 150.000€,να τις πουλησουν,ωστε να χασουν οσο γινεται λιγοτερα!

Και ερχοντε μετα τ αρπαχτηκα και αγοραζουν 70-80 αδειες ΤΑΧΙ,κοψωχρονια!

Μολις τελειωσει η μπιζνα,ξεχνιεται το θεμα του ανοιγματος του επαγγελματος και αρχιζουν παλι ν ανεβαινουν οι τιμες των αδειων!!

Γιατι? 

Πρωτον,για την κονομα και τη μιζα!

Και δευτερον,γιατι η ΝΤΠ δε θελει μικροεπαγγελματιες,αλλα μας θελει ολους υπαλληλους,ωστε να εκβιαζομαστε ευκολοτερα και υποκυφτουμε στις ορεξεις τους πχ εμβολιο,τσιπ αργοτερα…!!

Τι ενοω?

Σκεφτειτε μια κυβερνητικη αποφαση,οτι ολοι οι οδηγοι ΤΑΧΙ θα κανουν το εμβολιο αλλιως δε θα δουλεψουν!

Τωρα επειδη εχουμε ακομα,μικροιδιοκτητες,φανταστειτε να κλειδωσουν τα ΤΑΧΙ τους,τι θα γινει!

Ενα ΜΜΜ ΤΕΛΟΣ!!

Ποια η ζημια?

Μια μονο θ αναφερω!

Αυτοι οι ανθρωποι που κανουν αιμοκαθαρση και τους πηγαινοφερνουν τα ΤΑΧΙ στις κλινικες,τι θα γινουν??

Ενω αν ολες η αδειες ΤΑΧΙ πανε σε 5-10 χερια,με οδηγους-υπαλληλους,ειναι ποιο ευκολος ο εκβιασμος,εμβολιασου η’ απολυεσαι!!

Το ιδιο συμβαινει για αγροτεμαχια που βγαζουν βρωμα οτι δε θα μπουν ποτε στο σχεδιο πολεως,γιατι υπαρχει κοντα Αρχαιολογικος χωρος,η’ περνουν καλωδια υψηλης τασης…απογοητευοντε οι μικροιδιοκτητες,αρχιζουν να τα πωλουν σε  ξεφτιλα τιμες και ερχοντε τ αρπαχτηκα της Βουλης και γινοντε εργολαβοι!

Γιατι μολις ο κοσμακις τα πουλησει ολα για ενα κομματι ψωμι,ΞΑΦΝΟΥ εξαφανιζοντε τα αρχαια και μπαινει η περιοχη σχεδιο πολης!

Αναφερω μονο αυτα τα δυο,γιατι ξερω και ονοματεπωνυμα!

Ψαξτε και εσεις και θα δειτε οτι σιγουρα αυτοι που μελαγχωλησαν και αυτοκτονησαν απο τετοιες ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ πολιτικες,λαμογειων πολιτικων,ειναι πολλοι περισοτεροι απ τους νεκρους λογω Κορονοιου!!

Και τωρα αυτοι θελουν να με πεισουν οτι νοιαζοντε για το καλο μου και θελουν να μ εμβολιασουν?? Βρε δε γαμιεστε!!!

Να πνιγομαι ρε πουστιδες στην θαλασσα,το χερι μου σε εσας τα λαμογεια δε το δινω!!

Το προβλημα ομως ειναι ενα,οτι αυτα τα καθικια απο μονα τους δεν μπορουν να κανουν τιποτα,χωρις τις δικες μας πλατες και βοηθεια!

Αυτοι αποφασιζουν και ψηφιζουν κατα το δοκουν της τσεπης τους και καποιοι απο εμας ομως,για ενα κομματι ψωμι,τα ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΝΟΥΜΕ,χωρις να σκεφτειτε οτι ετσι υποθηκευετε βρε ΜΑΛΑΚΕΣ,το μελλον των παιδιων σας!

Γ.Ν
loading...