Αποκάλυψη νευροχειρουργού για κορονοϊό: Μου έδωσαν φάρμακο, σε μία ώρα θεραπεύτηκα


 Σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζιδη.


Ο επιστήμονας αποκαλύπτει ότι νόσησε σοβαρά από τον κορονοϊό, συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα, σύμφωνα με άρθρο από το newsbreak.gr


Στην σημασία του εμβολίου, καθώς και στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού έκανε αναφορά ο ίδιος, ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, προχθές το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είπε όμως κουβέντα για το φάρμακο που χορήγησε σε συνάδελφο του θεραπεύοντας τον τελείως.


Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;


Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.


Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του καθηγητή, είναι πραγματικά συγκλονιστικό και η iskra εύχεται από καρδιάς να είναι αληθινό και να ανοίξει ένα αποτελεσματικό δρόμο θεραπείας του κορρονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :