ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ “Ο”

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ *

 Η πάλαι ποτέ Παντοκράτωρ του Κόσμου μέσα από τους αλγορίθμους, το δίκτυο πληροφοριών και ξεπλύματος της Ε.Ε. και τα χιλιάδες τσιράκια της ανά την υφήλιο ζει τις τελευταίες μέρες του Βερολίνου, του Δ’Ράιχ. Η γυναίκα που κυβέρνησε τον Κόσμο και κατέστρεψε Κράτη, κοινωνίες, επιχειρήσεις, οικογένειες και άτομα είναι ανίσχυρη πια. Το λογισμικό εκλογών και επιλογών της δείχνει ανήμπορο να συνεχίσει το δέσιμο της μοίρας των ανθρώπων.

Με εξαφανισμένη από προσώπου γης την παραλίγο παγκόσμια δυνάστη Δεβόρα, κατά κόσμο Χίλαρι, όλες οι υπόλοιπες φαντάζουν επίδοξες κορασίδες χωρίς καμία τύχη σε όλο τον πλανήτη. Στην Ελλάδα και την Τουρκία έμειναν τα τελευταία μετερίζια της Μαντάμ “Ο”, τις χώρες παραγωγής και διακίνησης της παγκόσμιας αγοράς του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος. 

Καλά μάς τα είπε ο αρμόδιος Υπουργός κ.Χρυσοχοϊδης για το οργανωμένο έγκλημα της πιάτσας ξέχασε να μας πει για τους πολιτικούς, στρατηγούς και δημοσιογράφους συνδεδεμένους με αυτό. Εκείνες τις ατζέντες των παιδεραστών θα μας τις αποκαλύψει, όπως έκανε με το ημερολόγιο μίας νεκρής κοπέλας, άραγε.

Η ανθέλληνας Μαντάμ “Ο” στο καμαρίνι της σχεδιάζει το απονενοημένο βήμα της εναντίον στο Φως. Το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο σε αυτό τον κόσμο των Ανθρώπων. Δύσμοιρος ο Κυριάκος Μηστοτάκης γυρίζει τον κόσμο να πείσει ότι δεν έχασε το σκοτάδι και οι παραισθήσεις της εξουσίας, εις μάτην. Γέμισε Εφιάλτες η Ελλάδα και αναζητεί το Λεωνίδα της.

Οι Έλληνες προδότες της Μακεδονίας, που απόλαυσαν τον εθνικό ύμνο τους στο Euro 2020, της δικής τους Μακεδονίας  καλά θα κάνουν να σωπάσουν πια. Έχει πολλά ράμματα η γούνα τους για να τολμούν να ζητούν, κατ’εντολή της Μαντάμ “Ο” και εκείνου του απερίγραπτου Επιτρόπου της λαθρομετανάστευσης και της ανεξέλεγκτης προμήθειας εμβολίων, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αγωνιστών για κατάχρηση και τις διακρίσεις εις βάρος τους.

Ας φυσήξει ο Βαρδάρης της Ελευθερίας αυτής της κατακτημένης χώρας, ας αναγεννηθεί το αυτόβουλο και αυτοδημιούργητο του ανθρώπου και της κοινωνίας της Ελλάδας και ας χαθεί η Μαντάμ “Ο” με τις παραλλαγές της στο σκοτάδι, πριν συλληφθεί και ομολογήσει τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Ζούμε στο 1943 με την ήττα των Γερμανών και της Μαντάμ “Ο”. Δεν θα αργήσει να έρθει και το 1945, να βγούμε όλοι στους δρόμους να αγκαλιαστούμε άφοβα με το φάρμακο της ζωής στην ψυχή, στο σώμα και στο αίμα μας.

Αλίμονο σε εκείνους που δεν το καταλάβουν την ύστατη στιγμή…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...