Δημοσιογράφος του BBC ρωτάει “ειδικό”: «Νόσησα από covid ενώ εμβολιάστηκα και με τις 2 δόσεις. Ήμουν απλά άτυχος;» Ο Άντριου Μαρ νόσησε από κορονοϊό, ενώ έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές σήμερα.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα νόσησε από COVID-19 και θεωρεί ότι κόλλησε ενώ κάλυπτε τη Σύνοδο Κορυφής νωρίτερα μέσα στον μήνα.


Ο ίδιος σήμερα το πρωί ευχαρίστησε τον Νικ Ρόμπινσον που τον αντικατέστησε την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας:


«Είχα λίγο κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός πως έχω λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, και ήταν πολύ δυσάρεστο».


Σύμφωνα με το sputniknews, είχε προγραμματισμένη συνέντευξη με καθηγητή και τον ρώτησε για την περίπτωσή του:


«Έχω κάνει και τις δύο δόσεις την άνοιξη και ένιωθα, εάν όχι βασιλιάς του κόσμου, τουλάχιστον ότι έχω σχεδόν πλήρης ανοσία. Παρόλα αυτά, κόλλησα. Ήμουν απλά άτυχος;».


Ο ειδικός τότε του απάντησε «νομίζω πως ήσασταν», εξηγώντας ότι αυτό που γνωρίζουμε με τα εμβόλια είναι ότι έχουν πραγματικά εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη νοσηλείας και θανάτου, αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικά στην πρόληψη της λοίμωξης.


«Έτσι, παρόλο που ήσασταν άρρωστος, δεν νοσηλευτήκατε και δεν υπήρχε θάνατος, και αυτό πιθανώς οφείλεται στον εμβολιασμό» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :