AstraZeneca – Κρήτη: Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου

 Τη θλίψη διαδέχεται η οργή του συζύγου της Γλυκερίας για το AstraZeneca. Μέσα στο πένθος του για την απώλεια της 44χρονης γυναίκας του έπειτα από τον εμβολιασμό της, ο κ. Κρυοβρυσανάκης μιλά στο Live News και σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις για τη χορήγηση του AstraZeneca.

Αναφερόμενος στη νέα διαδικασία εμβολιασμού με AstraZeneca ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης τονίζει ότι, «μέχρι τώρα είχαμε να διαχειριστούμε τη θλίψη και τον πόνο. Από χθες έχουμε να διαχειριστούμε την οργή και την αγανάκτηση, όχι τόσο για την απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών – η οποία δικαιώνει αυτά που λέγαμε, αλλά τις δικαιολογίες που επικαλούνται για να μην κάνουν το εμβόλιο όσοι είναι κάτω από 60 ετών»!

«Το πρόβλημα δεν ήταν για ανθρώπους άνω των 60 ετών, αλλά γι’ αυτούς που ήταν κάτω από 50 και ιδιαίτερα τις γυναίκες», πρόσθεσε ο σύζυγος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και συμπλήρωσε πως «όσοι έδωσαν σε αυτές τις ηλικίες το συγκεκριμένο εμβόλιο έκαναν έγκλημα».

AstraZeneca: Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης

«Πλέον είναι υπεύθυνοι και για όσους φοβούνται και δεν θα κάνουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να ευθύνονται και για τους θανάτους που θα προκύψουν από τους πολίτες που δεν θα εμβολιαστούν» σημείωσε ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca – μιας και είχαν εμβολιαστεί μαζί με τη σύζυγό του – ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης υπογράμμισε πως δεν θα προσέλθει για τον δεύτερο εμβολιασμό.

«Θα περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό με διαφορετικό εμβόλιο», κατέληξε ο σύζυγος της άτυχης Γλυκερίας.

loading...