Η Γενοκτονία των εμβολίων – Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του Ano Turtiainen, βουλευτή της Φινλανδίας

 “Αξιότιμε Πρόεδρε, η έκθεση της επιτροπής αναφέρει ένα ευρύ φάσμα πραγματικών προκλήσεων για την ασφάλεια της Φινλανδίας. Ωστόσο, αυτή η έκθεση δεν έχει μια πολύ σοβαρή πρόκληση για την ασφάλεια της Φινλανδίας και των Φινλανδών στην παρούσα καθημερινή ζωή μας.

Αναφέρομαι στα λεγόμενα εμβόλια COVID που έχουν επίσης χωρίσει τους ανθρώπους μας σε δύο, ξύπνια και λανθασμένα.

Αγαπητά μέλη του Κοινοβουλίου (βουλευτές).

Θα σας δώσω τώρα τις ακόλουθες πληροφορίες, ώστε να μην μπορείτε ποτέ να επικαλεστείτε την άγνοια αφού ακούσετε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο που έχουν εκτεθεί οι Φινλανδοί πολίτες.

Η Φινλανδία εγχέει στους πολίτες της τοξίνες μεταμφιεσμένες ως εμβόλια COVID.

Ακούστε προσεκτικά.

Κανένα από αυτά τα ενέσιμα δηλητήρια που μεταμφιέζονται ως εμβόλια COVID δεν έχει άδεια κυκλοφορίας στο Findland – αλλά μόνο μια άδεια κυκλοφορίας υπό όρους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Οι όροι μιας άδειας υπό όρους αναφέρουν ότι η εξουσιοδότηση είναι υπό όρους, παραθέτω:

“Οι διαθέσιμες πληροφορίες πρέπει να αποδεικνύουν ότι τα οφέλη του ιατρικού προϊόντος υπερτερούν των κινδύνων που συνδέονται με αυτό.”

Δεύτερον, αγαπητοί συνάδελφοι, παρά την επανάληψη των μέσων ενημέρωσης, έχουμε μέχρι στιγμής επίσημα μηδενικούς θανάτους COVID στο Findland.

Σύμφωνα με την THL (ισοδύναμη με το CDC) οι επίσημες αιτίες θανάτου από το έτος 2020 δεν θα δημοσιευθούν έως το 2022.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Fimea (ισοδύναμο με το VAERS) 78 άτομα πέθαναν από εμβόλια COVID στη Φινλανδία και υπάρχουν 1.306 αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και 3.630 μη επεξεργασμένες αναφορές.

Περίπου το 57% των επεξεργασμένων αναφορών εκτιμάται ότι έχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Η πηγή για αυτό είναι η Fimea (www.fimea.fi).

Τρίτον, η υπό όρους άδεια μάρκετινγκ για αυτά τα τοξικά που μεταμφιέζονται ως εμβόλια COVID, λέει επίσης:

«Ο αιτών πρέπει να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες κλινικές πληροφορίες στο μέλλον.»

Αγαπητοί συνάδελφοι, αυτό το κείμενο έχει ληφθεί απευθείας από τον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).

Έχω πει εδώ πολλές φορές ότι πρόκειται για ανθρώπινο πείραμα. Κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης, οι Φινλανδοί δεν έχουν πει ότι πρόκειται για ανθρώπινο πείραμα.

Τώρα, με αυτήν την ομιλία, έχω κάνει όλους εσάς, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, να συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για ανθρώπινο πείραμα και ότι τα αποτελέσματά του είναι τρομερά.

Συγκριτικά, το προηγούμενο αποτυχημένο πείραμα εμβολίου Pandemrix – σταμάτησε με 32 φορές λιγότερες παρενέργειες από ό, τι έχουμε τώρα.

Λοιπόν, τώρα σας ρωτώ: πόσους περισσότερους ανθρώπους θα πρέπει να πεθάνουν ή να τραυματιστούν προτού διακόψουμε αυτήν τη δολοφονία ανθρώπων;

Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζετε τώρα αυτήν την εξαιρετικά σοβαρή απειλή ασφάλειας που αντιμετωπίζει το έθνος μας – και ότι τα μειονεκτήματα από τις ενέσεις υπερτερούν των οφελών.

Δεν έχετε πλέον λόγο να μην ενεργήσετε για να σώσετε το έθνος μας.

Τέλος, εάν συνεχίσετε να παραπλανάτε τους πολίτες μας λέγοντάς τους, για παράδειγμα, παραμύθια ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και έχετε άδεια εμπορίας – εμπλέκεστε σκόπιμα σε πολλά εγκλήματα, τα πιο σοβαρά από αυτά μπορεί να είναι ακόμη και γενοκτονία.

Για άλλη μια φορά, υπενθυμίζω σε όλους σας εδώ: ένα έγκλημα γίνεται σκόπιμο όταν διαπράττεται εν γνώσει του.

Τώρα όλοι γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ.

– Φινλανδός βουλευτής, Ano Turtiainen -”

loading...