Η ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΛΙΤ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΡΟΜΠΟΤ…ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ AGENDA 21...


TA AΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

2 ΒΙΝΤΕΟ
Άλλοι το αποκαλούν «προηγμένη τεχνολογία». Άλλοι το λένε «άλμα στο μέλλον». Εγώ θα το αποκαλούσα μισάνθρωπο!

Η αλματώδη τεχνολογική ανάπτυξη στην Ιαπωνία, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα που στην πραγματικότητα είναι ανησυχητικά, αφού δείχνουν τον πραγματικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων: την απόλυτη εφαρμογή της «Agenda 2030» και κατ’ επέκτασιν την εφαρμογή της «Agenda 21». 

Δύο σχέδια που προβλέπουν τη δραματική μείωση του πληθυσμού και την επικράτηση των… «εκλεκτών».

Οι μηχανές, πρόκειται να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στις «ευτελείς» για την «ελίτ» εργασίες: τους υπαλλήλους ξενοδοχείων, τους πωλητές, κοκ). Ένα φιλόδοξο, μισάνθρωπο σχέδιο των… «φιλάνθρωπων».

Στο πρώτο βίντεο, βλέπουμε ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία, όπου οι υπάλληλοι έχουν αντικατασταθεί με ρομπότ. Τον επισκέπτη τον υποδέχονται δύο ρομπότ, τα οποία φροντίζουν ώστε να επικυρωθεί η κράτηση του δωματίου, να καταχωρηθεί η άφιξη και η αναχώρηση του πελάτη και γενικώς, κάνουν ό,τι θα έκανε ένας υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου. Ή σχεδόν… Το ανθρώπινο χαμόγελο και η ανθρώπινη επαφή, είναι αδύνατον ν’ αντικατασταθεί από τις ψύχρες μηχανές.

Απλά για την ιστορία, να αναφέρω ότι η διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ορίζεται στα 30€ τη βραδιά…

Ένα κατάστημα στην Ιαπωνία, το οποίο δε διαθέτει υπαλλήλους. Ο πελάτης εισέρχεται σε αυτό, ψωνίζει τα προϊόντα που επιθυμεί, πηγαίνει στο ταμείο, «χτυπάει» μόνος του τις ετικέτες και πληρώνει με κάρτα.

Το κατάστημα δηλώνει ότι εμπιστεύεται την ακεραιότητα των πελατών του. Εμπιστεύεται τους πελάτες ότι δε θα κλέψουν κάτι…


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :