65% ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 Σοκαριστική και προκλητική η αδιαφορία των αρχών εξουσίας στη διασπορά ειδήσεων για καταπάτηση του Συντάγματος, που προστατεύει τη δημοκρατία και την ελευθερία μας ως Κράτος.

Υπηρέτες των Αποικιοκρατών οι κρατικοί λειτουργοί παρατηρούν την προτροπή και επιθυμία για καταπάτηση του Συντάγματος χωρίς καμία δήλωση, χωρίς καμία ενέργεια.

Την ίδια ώρα και ημέρα συνεχίζεται ο καθεστωτικός βομβαρδισμός για καταπάτηση των αρχών της Ε.Ε. για επιβολή ρατσιστικών διακρίσεων-προνομίων-διευκολύνσεων σε Έλληνες πολίτες με βάση το ιατρικό ιστορικό τους.

Η ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και επίλεκτων στελεχών της Κυβέρνησης του είναι τεράστια στην καλλιέργεια διχασμού των Ελλήνων και στην ανατροπή του Συντάγματος de facto.

Η σιωπή των Αμνών σηματοδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις. 

Πλήρης αποκλεισμός των ανηλίκων από κλειστούς χώρους που επιλέγουν το δίλλημα Μητσοτάκη με συνέπεια τεράστια ηθικά διλλήματα για τους γονείς τους που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για πειραματικά εμβόλια στα παιδιά τους, αν θέλουν να τους ακολουθούν.

Σύμφωνα με επαγγελματία της ενημέρωσης όσοι δεν δεν δέχονται τα μέτρα της Κυβέρνησης, 7,5 εκατομμύρια Έλληνες, Ελληνίδες και παιδιά, είναι ψεκασμένοι. Σύμφωνα με άλλο ηθοποιό όσοι είναι δύσπιστοι και δεν κάνουν τα πειραματικά εμβόλια των ανεύθυνων εταιρειών, είναι ηλίθιοι, βλαμμένα.

Αυτή την Ελλάδα φτιάχνεις, Κυριάκο Μητσοτάκη, και είσαι υπόλογος.

Η Ελλάδα διαλύεται από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μείνετε συντονισμένοι. Εδώ Ελεύθερη Ελλάδα, Εδώ Ελεύθερη Ελλάδα!

Λ.ΚΑΛ.

loading...