Το Κατάρ παραχωρεί 36 «Mirage» και «Rafale» στην Τουρκία ενάντια στην Ελλάδα και οι της ΝΔ περιμένουν… “επενδύσεις” από αυτούς!

Αυτά να τα βλέπουν Οι ψηφοφόροι τους. Και όχι μόνο αυτοί. Αλλά κι όλοι οι άλλοι Έλληνες που ψηφίζουν τα άλλα τα κόμματα εδώ και τόσα χρόνια.

Φυσικά όλα αυτά με τις ευλογιες της μερκελ που είναι ο καπετάν ντερβέναγας της ΕΕ και δεν τολμάει κανενας άχρηστος από την Ευρώπη να της πει ούτε κουβέντα.

Οι βρωμοπόδαροι σαρικοφόροι που ξαφνικά από ψαράδες έγιναν γκαζάκηδες, εφτασαν να εμπαίζουν την Ελλάδα. Ποιοί οι καταριανοί. Οι υποκριτές μουσουλμάνοι που μπεκροπίνουν στην έρημο και κατεβάζουν τα βρακιά τους στους ξένους για να τους αγοράσουν αλκοολ από τα μάρκετ. Οι γκόμενες με τις μπούργκες που μόλις πάνε σε άλλη χώρα εξαφανίζουν τα φακιόλια και τις κελεμπίες τους πριν το αεροπλένο προσγειωθει. Αμόρφωτοι, απολίτιστοι και υποκριτές σε όλα τους. Λαός χωρίς μπέσα. Κατάντια.

Αυτός που θα κυβερνήσει για την Ελλάδα δεν γεννήθηκε ακόμα για η Ελλάδα να γίνει μία ενωμένη και ένα κράτος όσο υπάρχουνε αυτοί οι παλιοί η Ελλάδα είναι πουλημένοι

loading...