Κυρ εισαγγελέα, πιέζεσαι απο κάπου; – Την αθώωση των Πακιστανών που κακοποίησαν την 26χρονη πρότεινε ο Εισαγγελέας – Αναβλήθηκε η δίκη για τις 22 Ιουνίου

Περιττό να τονιστεί ότι κανείς εκ των Πακιστανών παράνομων μεταναστών δεν πρόκειται απελαθεί ποτέ από την Ελλάδα.

 ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα ότι «η Αστυνομία πιάνει τους εγκληματίες και η Δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους»

Στις 22 Ιουνίου θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από ομάδα Πακιστανών παράνομων μεταναστών.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έξι άτομα της επιτέθηκαν «αφαιρώντας» της την μπλούζα, με βία φυσικά, και παράλληλα μετέδιδαν τα όσα συνέβαιναν στο διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα την έβριζαν και την απειλούσαν.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα, ωστόσο οι δικαστές αποφάσισαν να αναβάλουν τελικά την υπόθεση, ώστε να έρθει να καταθέσει στη δίκη η καταγγέλλουσα.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του πρότεινε να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι(!), ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε για να έρθει αυτοπροσώπως η καταγγέλλουσα να καταθέσει.

Όλα αυτά την ώρα που πραγματοποιείται ΕΔΕ για τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα ότι «η Αστυνομία πιάνει τους εγκληματίες και η Δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους».

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και όχι της απόπειρας βιασμού αφού της έσκισαν την μπλούζα.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν στο αυτόφωρο:

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής» (σ.σ. κακώς βέβαια ανησύχησε ο φίλους του καθώς δεν υπάρχει καμία επίπτωση στους παράνομα εισερχόμενους  στη χώρα)

Περιττό να τονιστεί ότι κανείς εκ των Πακιστανών παράνομων μεταναστών δεν πρόκειται απελαθεί ποτέ από την Ελλάδα.

loading...