Αυτό που θα γίνει ως το 2030 δεν έχει γραφτεί ακόμη πουθενά. Από τον κόσμο που ξέρετε μέχρι σήμερα όλα θα γκρεμιστούν. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.


 Η αντίστροφη μέτρησης έχει αρχίσει ήδη από το 2008.

Τους πήρε 12 χρόνια σχεδιασμών γράψε-σβήσε. Το 2008 ήταν να μαζευτούμε στα καβούκια μας.


Μέρα νύχτα μας βομβάρδιζαν ότι θα μας κατασχέσουν τους λογαριασμούς. Η ανεργία στα ύψη. Ο κόσμος φοβισμένος. Χτυπάνε την Κύπρο και την Ελλάδα μέχρι τα θεμέλια.


Ασυνείδητα ο κόσμος στη Γαλλία με τα κίτρινα γιλέκα βγαίνουν στον δρόμο για να ζητήσουν το αυτονόητο, να ζήσουν με αξιοπρέπεια.


Δεν το περίμεναν. Δεν μπορεί να τοuς ελέγξει κανένας. Δεν ανήκουν πουθενά και δεν έχουν αρχηγό. Αυτό το τέρας που είχαν φτιάξει τα τελευταία χρόνια (σαν πολιτισμό), είδαν ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει και ψάχνουν τρόπους πως θα σώσουν το σύστημα, πως θα μας ελέγξουν και πως θα καθορίσουν την ζωή μας.


Και θέλετε να μάθετε γιατί χτύπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο; Διότι η Ελλάδα είναι το θεμέλιο όλου του δυτικού πολιτισμού και όταν θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο πολιτισμό, τι κάνουμε;


Γκρεμίζουμε όλο το κτίριο μέχρι τα θεμέλια και ξαναχτίζουμε πάλι από την αρχή. Αυτό που θα γίνει ως το 2030 δεν έχει γραφτεί ακόμη πουθενά. Από τον κόσμο που ξέρετε μέχρι σήμερα όλα θα γκρεμιστούν. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.


Οι μπουλντόζες δουλεύουν μέρα-νύχτα δίχως να κάνουν θόρυβο, για να μην μας ξυπνήσουν. Και έτσι κοιμισμένοι όπως είμαστε θα μας πάνε στην καινούρια πραγματικότητα. Στον καινούριο πολιτισμό που θέλουν.


Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο καινούριος πολιτισμός; Θα ξεκινήσουν λοιπόν το χτίσιμο κρατώντας μόνο τρία πράγματα.


Πρώτον την Αλυσίδα των τροφίμων.


Δεύτερoν, το Ίντερνετ


και τρίτoν την Υγεία.


Αυτές θα είναι οι τρείς κύριες κολώνες για να χτίσουν τον καινούριο πολιτισμό που θέλουν. Και τώρα ας αναλύσουμε τι αντιπροσωπεύουν οι κολώνες αυτές.


Η πρώτη των Τροφίμων είναι να μην πεθάνουν οι ίδιοι και μετά ο λαός.


Η δεύτερη κολώνα είναι το Ίντερνετ. Αυτό είναι το πιο θανατηφόρο όπλο τους. Εκεί πάνω θέλουν να χτίσουν όλο τον καινούριο πολιτισμό. Εκεί μέσα στον αέρα τον κοπανιστό.


Όλο το οικοδόμημα τους για την Τρίτη χιλιετία θέλουν να το χτίσουν στον αέρα και οι λαοί από κάτω να χτυπούν τον αέρα για να ζήσουν.


Η Τρίτη κολώνα, της Υγείας, είναι το όπλο που θα κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για να φτάσουν στο σκοπό τους.

Υστερόγραφο:


Αυτό το άρθρο θα μπορούσα να το αναπτύξω σε 30 σελίδες για να γίνει πιο κατανοητό. Δεν το έκανα διότι θέλω ο απλός άνθρωπος να κρατήσει τα βασικά, τις τρεις κολώνες παραπάνω και να σκεφτεί από μόνος του τι τον περιμένει.

https://anea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :