Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη». ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!

Διαβάστε ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ήταν αυτό το άρθο, ιδαίτερα σε σχέση με τη…ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ άλα…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ και οι αφεντάδες του, οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ!!!

ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!

Το ακόλουθο άρθρο-βόμβα που είχε γρατεί το…2015, αποτελεί ένα ολόκληρο…ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ…ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Αυτές της δήθεν «πανδημίες» τις φτιάνουν οι…ΜΕΓΑΛΟΙ με την ελπίδα να….ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Ήταν ανέκαθεν δηλαδή τα…ΕΜΒΟΛΙΑ που δημιουργούσαν τις…«ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ»!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!! Και για τους ανεγκέφαλους εκεί έξω που συνεχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στους «ειδικους» (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ).

Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από εμβολιασμούς, συγκλονιστική έκθεση
Λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν υπερβολική προσφορά εμβολίων (αρχικά προορίζονταν για στρατιώτες να αντιμετωπίσουν τον κίτρινο πυρετό), ως αποτέλεσμα της σχετικά απροσδόκητης σύντομης διάρκειας του πολέμου.

Μια τεράστια εκστρατεία εμβολιασμού ολοκληρώθηκε για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά «ξένων ασθενειών» που επέστρεφαν τα στρατεύματα. Τα εμβόλια που χορηγήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έκαναν τους ανθρώπους εξαιρετικά άρρωστους με περιπτώσεις υψηλού πυρετού, ακραίας αδυναμίας, κοιλιακού εξανθήματος και εντερικών διαταραχών που χαρακτηρίζουν τον τυφοειδή, για να μην αναφέρουμε μερικά συμπτώματα.

Για τη θεραπεία αυτών των συμπτωμάτων, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί ανέπτυξαν ισχυρότερα εμβόλια για τη θεραπεία των συμπτωμάτων των προηγούμενων. Η συνεχιζόμενη επίθεση ολοένα και πιο ισχυρών εμβολίων που εχορηγούντο στο κοινό δημιούργησε μια ευρεία επιδημία ασθενειών που σχετίζονται με τα εμβόλια, τις οποίες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κατηγορήσει για την ισπανική γρίπη.

Σίγουρα δεν ήταν ισπανικής προελεύσεως, και ο ισπανικός λαός δυσανασχέτησε με τον υπαινιγμόν ότι η παγκόσμιος μάστιξ εκείνης της ημέρας πρέπει να τους «φορτωθεί». Αλλά το όνομα «κόλλησε» και οι Αμερικανοί ιατροί και οι κατασκευαστές εμβολίων δεν έγιναν ύποπτοι για το έγκλημα αυτής της εκτεταμένης καταστροφής – την επιδημία της γρίπης του 1918. Μόνο τα τελευταία χρόνια οι ερευνητές «σκάβουν» βαθιά στα γεγονότα και θέτουν τις ευθύνες εκεί που ανήκουν.

Μερικοί από τους στρατιώτες μπορεί να ήταν στην Ισπανία πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους, αλλά οι ασθένειές τους προέρχονταν από τα στρατόπεδα του στρατού των ΗΠΑ. Οι ιατροί μας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο ύπουλο τρόπο. Όταν τα δικά τους εμβόλια (απαιτούνται για ταξίδια) προκαλούν ασθένειες εμβολίων στο εξωτερικό, το χρησιμοποιούν ως λόγο για μια εκστρατεία εκφοβισμού για να παρασύρουν τους ανθρώπους στα κέντρα εμβολιασμού. Θυμάστε τους δήθεν «κινδύνους» της γρίπης του Χονγκ Κονγκ και της γρίπης της Ασίας και της γρίπης του Λονδίνου; Αυτές ήταν όλες ιατρικά φτιαγμένες επιδημίες αναμεμειγμένες με τα κοινά κρυολογήματα που έχουν οι άνθρωποι κάθε χρόνο.

Περισσότερ ΕΔΩ στα Αγγλικά >> https://yournewswire.com/1918-spanish-flu-was-caused-by-vaccinations-shocking-report/

Τώρα, το ίδιο άρθρο αρχίζει να αναφέρεται και σε μια…ΑΛΛΗ «ΓΡΙΠΗ»…ΨΕΥΤΙΚΗ, την δηλαδή, «γρίπη των χοίρων» του 1976, για την οποίαν έχουμε ήδη βγάλει ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο με τίτλον Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!! όπου αναφέρουμε τα εξής συνοπτικά…

Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Η Μεγάλη Σφαγή της Γρίπης των Χοίρων: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων».
ΜΟΥΦΑ η τότε «γρίπη των χοίρων», όπως ο σημερινός …«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»…!!!…

Η μεγάλη “σφαγή” της “γρίπης των χοίρων” του 1976 – 1,600 έπαθαν ακαριαίο θάνατο, ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη», αλλά απο τα …ΕΜΒΟΛΙΑ που είχει προτείνει τότε η αμερικανική κυβέρνηση στον δικό της λαό να πάρει…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΊΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΆΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ «ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ» Ή / ΚΑΙ «ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΞΕΣΠΑΣΕΙ» ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η…ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, Η ΕΛΙΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ…ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ…ΜΑΣΤΙΓΑ…ΝΏΣΟ…ΑΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ!!!

Είναι να απορεί κανείς πως κάθε 100 χρόνια περιπου, «ξεσπάει» μια μεγάλη…ΨΕΥΤΟπανδημία στον κόσμο;;; 

loading...