Κάντε στην άκρη , ¨ήρθαμε¨ . Η 16.6.2021 είναι η ημέρα που ξεκινάει η Αρχή του Τέλους του Οργανωμένου εγκλήματος.


 Έχουμε αποδείξει ότι μιλάμε με πράξεις και όχι με επικοινωνιακά τρικ και μέσα από παραμορφωτές της πραγματικότηταςΕίναι η ημέρα που ενεργοποιήθηκε για 2η φορά ( η 1η ήταν μετά τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου ) ο Τομέας της ¨ασύμμετρης αστυνόμευσης ¨ της Ομάδας μας . Μια παράλληλη δομή αστυνόμευσης από ειδικά  εκπαιδευμένα άτομα -¨ψυχρόαιμα ¨ που λειτουργούν στο μεταίχμιο της νομιμότητας - και  που έρχεται να καλύψει το κενό που έχει προκαλέσει η ατολμία ή η ανικανότητα ( ή και τα δύο μαζί ) της Πολιτείας . Π.χ Το κύκλωμα παιδεραστίας - που καίτοι γνωστή η δράση του με στοιχεία , από Ιανουάριο 2021  , η Αστυνομία δεν μπόρεσε να χτυπήσει , οι διάδοχοι της γνωστής μαφίας Μάλαμα  που βρίσκονται εκτός κάδρου , οι δολοφονίες μαρτύρων στην υπόθεση “ Noor 1” που  έμειναν ανεξιχνίαστες , όπως ανεξιχνίαστες είναι και 34 τουλάχιστον δολοφονίες τα τελευταία 6 χρόνια . Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στο βωμό μιας παράνοιας , και βρίσκονται ¨στα αζήτητα ¨


Τι ακριβώς θα  κάνουν τα μέλη μας ; ; Θα το βλέπουμε καθημερινά σχεδόν , είτε στα κανάλια , είτε στα sites που μας βλέπετε .


Γιατί τώρα;


- Μία ημέρα πριν την διαλεύκανση της δολοφονίας της Καρολάιν ( γιατί υπάρχει άλλο παρασκήνιο , άσχετο με τη δολοφονία , που ήδη ψάχναμε  ) σημ. Ο δράστης ήθελε απλά να κάνει  sex και η άρνηση της κοπέλας έβγαλε από μέσα του την καχύποπτη ψυχοπαθολογία του στραγγαλιστή  Παπαχρόνη . Όλα τα υπόλοιπα είναι για να βλέπετε τις διαφημίσεις και για να σας αποσπούν την προσοχή


-Δύο μήνες μετά  που διαβιβάστηκε στην εισαγγελία  η δικογραφία της ασφάλειας για τη δολοφονία του πρώην αστυνομικού της ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου, τον Μάιο 2018 στην Παλλήνη. ( γιατί η άκρη αυτού του κουβαριού οδηγεί σε πολλά ¨σοκάκια¨ με ονόματα από νησιά )


-Δυόμιση μήνες  μετά το φόνο του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ.( γιατί έχουμε πλέον  στα χέρια μας παλαιότερη έρευνα της ΕΥΠ - με κάποια περίεργα κενά - για διασυνδέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με επιχειρηματίες της ¨νύχτας¨ .


-Μία εβδομάδα πριν βρεθεί  νεκρός ο ιδιοκτήτης της Ταβέρνας ΄΄Κρητικός΄΄ στην Κάντζα Παλλήνης Σταύρος Δογιάκης. .( γιατί στην Ταβέρνα αυτή  άφησε  την τελευταία του πνοή  , αφού δέχθηκε πέντε σφαίρες διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών  ο Σπύρος Παπαχρήστου,  λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Μαΐου 2018)


-Δύο μήνες πριν ξεκινήσει η δίκη ( στις 3 Σεπτεμβρίου ) για 19 διωκόμενους , γνωστοί και ως ¨μαφία Μάλαμα ¨Συγκαταλέγονται πέντε δικηγόροι, τέσσερις απόστρατοι και δύο εν ενεργεία αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ (;)


-Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ναρκόπλοιου ΄Νoor1 , όπου ζητούνται επιπλέον ανακριτικές πράξεις.( γιατί  η λήψη της ένορκης κατάθεσης του Αμερικανού δημοσιογράφου Alexander Clap που μένει μόνιμα στην Αθήνα για το ρεπορτάζ του στο περιοδικό The New Republic με τίτλο «The Vampire Ship» τον Οκτώβριο του 2020, σχετικά με το «Noor 1, οι λόγοι που περνά  στη διαχείριση Καλαφάτη το εν λόγο πλοίο , -ήταν νομιμοφανής η μετέπειτα ναύλωση από τον Μπουρδούβαλη και η υποναύλωση από τον Κουρούβανη  για να μεταφέρει πετρέλαια από τη Λιβύη στο Ρίο ,  ο ανταγωνισμός - για μεταφορά φθηνού πετρελαίου - που έχει ξεσπάσει στις ακτές της Λιβύης κ.α , δίνουν επιπλέον οπτικές στην υπόθεση που φτάνουν ...  σε άτομα υπεράνω υποψίας ) .


Και για πολλά άλλα , που όλα μαζί συνθέτουν το παζλ αυτού που λέμε εμείς . “Κόσμος των εγκληματιών του Λευκού κολάρου “

Πρόταση .


Η Ελληνική βουλή να θέσει έντονες κόκκινες γραμμές αναφορικά με τη σχέση Βουλευτών με άτομα που αναπτύσσουν παραοικονομία ήτοι , να  θεσμοθετηθεί ιδιαίτερα αυστηρό νομικό πλαίσιο και ξεχωριστός μηχανισμός ελέγχου ΥΠΟ την εποπτεία και διακομματικής επιτροπής


Προαναγγελία


Πολλοί από τους πολιτικούς που θα ¨ακουστεί¨ ότι στηρίζουν ή συμμετάσχουν σε παραφυάδες του οργανωμένου εγκλήματος και της παραοικονομίας , είναι απλά ΑΦΕΛΗΣ ή για να ακριβολογούμε ηλίθιοι .


Παρότρυνση  προς τους δημοσιογράφους .


Μη φοβάστε . Αν φοβάστε εσείς , φοβάται και η Δημοκρατία , αν δεν τολμάτε εσείς , δεν αποκτά θάρρος η Πολιτεία , εάν παραμορφώνεται την εικόνα εσείς , γελάει πίσω από τον καθρέφτη ... ο δολοφόνος .


Υ.γ Στην εικόνα που μας δίνεται έως τώρα φαίνεται ότι , μεγαλοεπιχειρηματίες , εφοπλιστές  και μεγαλο- δικτυωμένοι αετονύχηδες χρησιμοποιούν τους Έλληνες πολιτικούς ως υπαλλήλους τους . Θυμηθείτε της δηλώσεις  του Π. Λασκαρίδη   «η ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση, το υπουργείο, τον ΙΜΟ...» και ότι οι πλοιοκτήτες «έχουν χεσμένο τον πρωθυπουργό» 


Πως θα εξελιχθεί λέτε ό,λο αυτό εάν δεν υπάρξει ¨παρέμβαση ¨;


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας ασύμμετρης αστυνόμευσης ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :