SUCHARIT BHAKDI: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ…»

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ LOCKDOWNS…»

«Οι Έλληνες βιώνετε μια τυραννία και είναι δική σας ευθύνη που το ανέχεστε. Όλα αυτά είναι απλά το ξεκίνημα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Δεν είναι μια κανονική πανδημία. Έρχονται άσχημοι καιροί. Έχουν ήδη έλθει σε όλο το κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα.»

«Τι κάνετε εσείς οι Έλληνες για να δείξετε στο κόσμο ότι είστε Έλληνες; Για να δείξετε στο κόσμο ότι δεν είστε ηλίθιοι και αδαείς όπως οι υπόλοιποι; Ο ελληνικός τρόπος είναι ο τρόπος του ευφυούς και του γενναίου. Τώρα ο τρόπος σας είναι ο τρόπος του αδαούς, μάλλον ανοήτου, γεμάτου από φόβο. Οι Έλληνες έχουν τόσο πολύ φόβο στη καρδία τους…και δεν είναι Έλληνες πλέον»

Στην επικινδυνότητα των εμβολίων κατά της COVID 19 αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάκντί. 

Βλέποντας ταυτόχρονα τους υποτακτικούς “ειδικούς” εδώ στην Ελλάδα, δεν σας προκαλεί τουλάχιστον δέος, που ένας τέτοιος κορυφαίος ξένος επιστήμονας κάνει έκκληση αφύπνισης στους Έλληνες και μας προτρέπει να αντισταθούμε και να διδάξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο πως να αντισταθεί…; Είναι δυνατόν όλοι όσοι ενατιώνονται σε αυτή τη κατάσταση να είναι “ψεκασμένοι”….;

Ο κορυφαίος μικροβιολόγος χαρακτήρισε αντιδημοκρατικό στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, όπως είπε, το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ μιλώντας για τον εμβολιασμό ειδικά των παιδιών κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν.

«Κατηγορίες πολιτών κάτω των 60 ετών δεν το χρειάζονται» είπε χαρακτηριστικά.

Με το εμβόλιο αποδυναμώνεις το ίδιο το ανοσοποιητικό σου σύστημα, είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι θα είμαστε εξαρτημένοι από την αντίδραση του.

«Θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες τουλάχιστον ένα χρόνο ώστε να εμβολιαστούν» επεσήμανε.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  ΗΧΗΤΙΚΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...