RESEAUINTERNATIONAL: «H ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ»!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ!

Tην ώρα που Ταλμουδιστές Παγκοσμιοκράτες όπως οι BHL, Cohn Bendit και Attali ευνοούν την μαζική μετανάστευση για ν΄αποπειραθούν να

καταστρέψουν τα έθνη (σσ. η Ελλάδα είναι ένα από αυτά; πως δεν είναι εδώ παίχτηκε όλο το μεταναστευτικό και μετά η χώρα τέθηκε υπό την κηδεμονία του Ισραήλ για να σωθεί, ο εκβιασμός πέρασε) , το φημισμένο « balai d’Israël » που έχει αναφέρει ο ραβίνος Touitou,οι άλλοι Ταλμουδιστές που ισχυρίζονται ότι είναι «πατριώτες» όπως ο Zemmour, Goldnadel κι Elisabeth Lévy, φτύνουν τους μετανάστες, τους περιγράφουν ως φανατικούς, οπισθοδρομικούς, τρομοκράτες για να μας επιφέρουν σ΄ένα σοκ πολιτισμών με το μουσουλμανικό κόσμο ( και στην περίπτωσή μας με Τουρκία).

 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυτοί απολαμβάνουν το θέαμα.. ( δηλ. το άρθρο λέει ότι τα μεταναστευτικά ρεύματα υποκινούνται με τον έναν ή άλλο τρόπο από σιωνιστικούς κύκλους πρώτον προς διεθνοποίηση του ισραηλινού ζητήματος κάνοντας όλη την οικουμένη μέτοχο σε αυτή κι άμεσα εμπλεκόμενη. 

Το Ισραήλ εξάγει το πρόβλημα του για να γίνουμε όλοι κοινωνοί και να πάρουμε θέση υπέρ του στην τελική. Προσομοίωση διχασμένης Ιερουσαλήμ όλη η Δύση) Gilles-William Goldnadel Ισραηλινός δικηγόρος, συγγραφέας και αρθρογράφος: πρέπει να επιβιβάσουμε τους χριστιανούς στον πόλεμο μας κατά του μουσουλμανικού κόσμου.. ( σσ..ως προς τα ελληνικά δεδομένα αν είναι ποτέ να δώσουμε έναν πόλεμο αναπόφευκτο με Τουρκία να το κάνουμε για εμάς και στο οφειλόμενο timing κι όχι ως εξυπηρέτηση ισραηλινών συμφερόντων, ως ”μισθοφόροι” του Τελ Αβίβ θα ήταν άκρως ταπεινωτικό κι αυτοκαταστροφικό να εξωθήσουμε τα πράγματα εκεί που ευνοούν το Τελ Αβίβ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...