”Ο πατέρας μου μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer”!

 ”Ο πατέρας μου μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer”ανέβασε ένας χρήστης σήμερα!!Το αναφυλακτικό σοκ είναι .. σοκαριστικό..όπως εξηγεί σε σχόλιο ο χρήστης λέει πως είδαν 3 γιατρούς και ο δερματολόγους τους είπε πιθανή συσχέτιση με το εμβόλιο…Ο χρήστης πιθανολογεί για έρπητα ζωστήρα!! Του χορηγούν αντιβιοτικά και θα δουν πως θα πάει..

Κάποιοι τον ενημερώνουν ότι ενδεχομένως να είναι αυτοάνοση θρομβοκυτταροπενική πορφύρα- Immunologic Thrombocytopenic Pura (ITP) μια καλοήθης, δερματολογικά σχετική ασθένεια του αίματος που έχει ως αποτέλεσμα μια ανώμαλη μείωση του αριθμού των αιμοπεταλίων. Ο πατέρας του είναι πάνω από 90…..και είναι σε αυτή την κατάσταση…

 Στην Τουλούζη οι αρχές σταμάτησαν να καταγράφουν τις παρενέργειες αφού όσοι πολίτες σήμερα έστειλαν email καταγγελιών προς καταγραφή γύρναγε πίσω με την επισήμανση ότι το κουτί υποδοχής του παραλήπτη είναι πλήρες και δεν μπορεί να δεχθεί άλλα…

Γιατρός: Σήμερα φρόντισα έναν 83χρονο ασθενή που ήταν σε καλή κατάσταση πριν από ένα μήνα και στη συνέχεια εμβολιάστηκε με Pfizer. Σήμερα, δεν μπορεί πλέον να περπατήσει και ο καρδιακός ρυθμός του είναι 46 με κορεσμό 92.

Άλλος χρήστης: o πατέρας μου 82 ετών και είχε φυσικές δυνάμεις κι αντοχές έπειτα κατέπεσε. Απώλεια προοδευτικά ολοκληρωτική ζωτικότητας μετά τον εμβολιασμό του. Τώρα περνάει την ημέρα εν αναμονή και δεν μπορεί πια να σηκωθεί.

 https://dimpenews.com

loading...