”Κεραυνοί” Νετανιάχου κατά Τουρκίας: ”Θα την λέτε Κων/πολη, όχι Ιnstanbul” – Άραβες σφάζουν Ισραηλινούς σε κεντρικούς δρόμους

«Ήρθατε από την Ασία και κατέχετε παράνομα την ελληνική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»! Η Αθήνα «τσιμουδιά»

Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα που στέλνει ο γιος του Νετανιάχου προς την Τουρκία. Ο φιλέλληνας Yair, καθημερινά υπερασπίζεται την Ελλάδα και την Κύπρο, γράφοντας αυτά που δεν τολμούν Έλληνες πολιτικοί! 

”Μήνυμα σε όλα τα τουρκικά bots (τρολ) που με ακολουθούν εδώ. Θα σας κάνω μάθημα γρήγορης ιστορίας. Δεν έχετε σχέση με την Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Δεν υπάρχει πόλη Instanbul, αλλά Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. 

Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή καταλαμβάνετε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας διευθύνεται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, ανέφερε ο γιος του του Μπέντζαμιν Νετανιάχου. 

 Συνεχίζεται το χάος

 

Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστινίων είναι σφοδρή και οι εξελίξεις καταιγιστικές, οι οποίες μεταβάλλονται ώρα την ώρα, λεπτό πρός λεπτό. 

Στα πλαίσια της παροχής  διαρκούς ενημέρωσης, παραθέτουμε περιστατικά και γεγονότα της τελευταίας ώρας στη σύγκρουση η οποία τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πρίν λίγα λεπτά οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ απέτρεψαν τρίτη επίθεση με αντιαρματικό πύραυλο από τη Χαμάς, εξουδετερώνοντας τους χειριστές του και καταστρέφοντας το εν λόγω οπλικό σύστημα.

Υπόψιν ότι χθες, ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν, μαζί με έναν Ισραηλινό πολίτη, όταν Παλαιστίνιοι της Χαμάς εκτόξευσαν αντιαρματικό πύραυλο εναντίον τζιπ του Ισραηλινού στρατού, βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Η κηδεία του Λοχία Sgt. Omer Tabib, 21 ετών, που ανήκε στην ταξιαρχία πεζικού Nahal, γίνεται τώρα στο Elyakim. Εκατοντάδες παρευρίσκονται στην κηδεία του στο στρατιωτικό νεκροταφείο στην πατρίδα του, ενώ ο Υπουργός Περιφερειακής Συνεργασίας Ofir Akunis παρευρίσκεται στην κηδεία ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, Ισραηλινός πολίτης, μαχαιρώθηκε στην πόλη Λοντ, όταν ομάδα Αράβων φώναζοντας «Allahu Akbar» του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε. Το περιστατικό έγινε γνωστό από τη σύζυγο του θύματος  Γκιλ Γκαμπάι, η οποία ανέφερε ότι ο άνδρας της οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του μια ομάδα Αράβων η οποία φώναξε «Allahu Akbar».

Κάποιος έβγαλε ένα μαχαίρι τσέπης και τον μαχαίρωσε στην πλάτη, την ώρα που ο Ισραηλινός εγκατέλειπε το αυτοκίνητό του για να σωθεί 

«Είδα το όλο το σκηνικό από το παράθυρο του σπιτιού μου. Φώναξα να φύγουν, αλλά φοβόμουν να κατέβουν σε περίπτωση που κάτι μου συνέβη», λέει η σύζυγος του παθόντα και συνεχίζει ,«ο σύζυγός μου είναι επί του παρόντος στο νοσοκομείο και είναι σταθερός στην υγεία του».

loading...