MANFRED KOLSCH : «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ TEST, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ».

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Σ’ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ!!!


ΒΙΝΤΕΟ

Ένας έντιμος διακεκριμένος κι έγκριτος Γερμανός δικαστής o Manfred Kölsch ξεσκεπάζει την σκανδαλώδη υγειονομικοπολιτική διαχείριση της

κρίσης covid19 καταγγέλει τα δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν, τον ανεπαρκή έλεγχο της εκτελεστικής από δικαστική εξουσία και είναι ιδιαίτερα καυστικός για την κακομεταχείριση όπως την ονομάζει στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά με τεστ, μάσκες και σύντομα με εμβολιασμό!!

Για να διαμαρτυρηθεί, επιστρέφει την ύπατη τιμή που απονέμει το Γερμανικό Κράτος, και την οποία έλαβε, τον Oμοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής το 1986…

Σε βίντεο δηλώνει:

”Είμαι ο δικαστής o Manfred Kölsch ,κατά τη διάρκεια 40 χρόνων ως δικαστής ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ένας ιός θα μπορούσε να διαταράξει τη γερμανική συνταγματική αρχιτεκτονική.

 Ο φεντεραλισμός οδήγησε στην απώλειά του με τη βοήθεια του πρωθυπουργού.O υιοθετούμενος αυτοματισμός της αξίας της επίπτωσης παραβιάζει το κράτος δικαίου γιατί είναι δυσανάλογος. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...