KAIΓΕΤΑΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ! MΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΙΦΑ!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ (ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ;) ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ…


5 BINTEO

Σύμφωνα με το Ραδιόφωνο του Ισραηλινού στρατού πριν από λίγο μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην πλατφόρμα- τερματικό σταθμό-

φυσικού αερίου Leviathan(-El-Hout) στη Μεσόγειο, στ’ ανοικτά των ακτών της Χάιφα.Φαίνεται πως οι στρατηγικής σημασίας υποδομές στο Ισραήλ δεν προστατεύονται επαρκώς. Είναι πόλεμος..

Δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για κυβερνοεπίθεση ή πλήγμα από ρουκέτες.Για μεγάλη πυρκαγιά σε πλατφόρμα εξαγωγής φυσικού αερίου στην Χάιφα μιλούν τα ισραηλινά μέσα που την αποδίδουν σε τεχνική δυσλειτουργία επομένως μιλάμε για κυβερνοεπίθεση..

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ασαφής η πηγή της ισχυρής έκρηξης ήταν μεγάλης εμβέλειας, και προήλθε είτε από πυραύλους αέρος ή από αεροσκάφος ή υποβρύχιο drone και προήλθε από τη Γάζα, τον Λίβανο ή τη Συρία.

Το πεδίο αερίου Leviathan, το μεγαλύτερο στα ύδατα της Παλαιστίνης που όμως εκμεταλλεύεται το Ισραήλ, απέχει 130 χλμ. από τη Χάιφα και 300 χλμ από τη Γάζα. 

Αυτή θα ήταν η πιο ακριβής επίθεση μεγάλης εμβέλειας που διεξήχθη από παλαιστινιακές ομάδες ή από Λίβανο…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 

loading...