ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΟΝΤΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ E-MAIL ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤ’ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!

 ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ…



ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΤΗΣΗΣ RYANAIR: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!

Πάει μακριά η βαλίτσα κι ας μείνει και στα αζήτητα και στ΄απωλεσθέντα…Το κρατικό πρακτορείο της Λευκορωσίας (BelTA) πριν από λίγο δίνει κυριολεκτικά συνέχεια στο θρίλερ με το αεροπλάνο από την Αθήνα. 

Αναφέρει πως ο εθνικός αερολιμένας του Minsk δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-email κατά του αεροσκάφους της Ryanair. Δηλώθηκε από τον Artjom Sikorski διευθυντή του Τμήματος Αεροπορίας στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών Λευκορωσίας σε συνέντευξη τύπου..

“Στις 23 Μαΐου 2021, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μινσκ έλαβε γραπτό μήνυμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση protonmail.com στα Αγγλικά ( κρυπτογραφημένη υπηρεσία email που ιδρύθηκε το 2013 στη Γενεύη της Ελβετίας) . Το κείμενο έχει ως εξής: «Εμείς, οι στρατιώτες της Χαμάς, είμαστε παρόντες, διότι το Ισραήλ έβαλε φωτιά στη Λωρίδα της Γάζας. 

Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει το Ισραήλ σε αυτόν τον πόλεμο. Είναι γνωστό ότι μέρος του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει με την πτήση FR4978. Τοποθετήθηκε βόμβα κατά την πτήση. Αν δεν σας αρέσουν οι παραγγελίες μας, η βόμβα θα εκραγεί στις 23 Μαΐου πάνω από το Βίλνιους. ” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...