Dr. TAMARA BHADARI: .«ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ» (ΜΕΛΕΤΗ)

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ EKTOΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ;

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον Δρ Tamara Bhadari, ανώτερο επιστημονικό συγγραφέα από την Ιατρική Σχολή του

Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο St. Louis, μας εξηγεί ότι ακόμη και μια ήπια λοίμωξη COVID-19 προκαλεί διαρκή προστασία αντισωμάτων που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Το άρθρο του Δρ Bhadari αναφέρεται σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στο Σαιντ Λούις, η οποία αποδεικνύει πως η προστασία που αποκτήθηκε από ήπια ασθένεια COVID-19 «αφήνει όσους έχουν μολυνθεί με διαρκή προστασία αντισωμάτων και ότι οι επαναλαμβανόμενες περίοδοι ασθένειας είναι πιθανό να είναι ασυνήθιστες».(φιάσκο τα εμβόλια και η πανδημία δηλαδή)

«Το περασμένο φθινόπωρο υπήρχαν αναφορές ότι τα αντισώματα μειώθηκαν γρήγορα μετά τη μόλυνση με τον ιό που προκαλεί το COVID-19, και τα μέσα ενημέρωσης ερμηνεύουν ότι αυτό σημαίνει πως η ανοσία που αποκτά όποιος νόσησε δεν θα κρατούσε μακροχρόνια. Αλλά αυτό είναι μια λανθασμένη παρουσίαση των δεδομένων.»

«Είναι φυσιολογικό τα επίπεδα αντισωμάτων να μειώνονται μετά από οξεία λοίμωξη, αλλά δεν πέφτουν στο μηδέν. Εδώ, βρήκαμε κύτταρα που παράγουν αντισώματα σε άτομα 11 μήνες μετά τα πρώτα συμπτώματα. Αυτά τα κύτταρα θα ζήσουν και θα παράγουν αντισώματα για το υπόλοιπο της ζωής των ανθρώπων. Αυτό είναι ισχυρή απόδειξη για μακροχρόνια ανοσία. – Έγραψε και ο μεγάλος συγγραφέας Ali Ellebedy , PhD, αναπληρωτής καθηγητής παθολογίας και ανοσολογίας, της ιατρικής και της μικροβιολογίας.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι από 19 άτομα που είχαν μια ήπια λοίμωξη κορονοιού, τα 15 είχαν στον οργανισμό τους κύτταρα που παράγουν αντισώματα «στοχεύοντας συγκεκριμένα στον ιό που προκαλεί το COVID-19».

Τα κύτταρα αυτά υπάρχουν στο μυελό των οστών και εκκρίνουν συνεχώς αντισώματα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές:

«Το έχουν κάνει ήδη από τότε που γιατρεύτηκε η λοίμωξη και θα συνεχίσουν να το κάνουν επ ‘αόριστον.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...