Κατατέθηκε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας του Καναδά για την υγειονομικοπολιτική διαχείρηση κρίσης covid19!

 Mηνύονται μεταξύ άλλων: Ίδρυμα Γκέιτς,ο Πάπας Φραγκίσκος,το κράτος Βατικανού,GAVI,Πρωθυπουργός Καναδά, o Οίκος του Ουίνδσορ (ο βασιλικός οίκος του Ηνωμένου Βασιλείου) κ.α

Ο Πάπας προφανώς μηνύεται γι αυτό: ”Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.” (kathimerini.gr)

Για ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης κατατέθηκε προσφυγή. Μια αγωγή κατά την οποία μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων μήνυσε συλλογικά τους προαναφερθέντες.

Ο Reiner Fuellmich λαμβάνει υποστήριξη από χιλιάδες δικηγόρους σε όλο τον κόσμο για να φέρει το σκάνδαλο Covid19 στο Νταβός στο δικαστήριο.

Ο νομικός Reiner Fuellmich είναι ο δικηγόρος που καταδίκασε επιτυχώς τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen για τους τροποποιημένους καταλυτικούς μετατροπείς του.

Και αυτός είναι ο ίδιος δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την Deutsche Bank ως εγκληματική επιχείρηση.

Η Deutsche Bank συμφώνησε να πληρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια για την επίλυση / αγορά της υπόθεσης λόγω διεφθαρμένων πρακτικών και υποθέσεων απάτης στο εξωτερικό.

Το Covid-19 γίνεται η υπόθεση απάτης του αιώνα

Τώρα αντιμετωπίζει την επόμενη δουλειά του. Ένα έργο μιας ζωής, υποστηριζόμενο από χιλιάδες δικηγόρους και ειδικούς σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλες οι απάτες που διαπράχθηκαν από γερμανικές εταιρείες δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη ζημιά που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί αυτή η απάτη Covid-19.

Αυτή η κρίση του Covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε «σκάνδαλο Covid-19» και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες που προκύπτουν από χειρισμούς και παραποιημένα πρωτόκολλα test.

Επομένως, ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων επιχειρήσεων θα φέρει στη δικαιοσύνη τη μεγαλύτερη αδικοπραξία όλων των εποχών, δηλαδή το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο έκτοτε έχει γίνει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όλων των εποχών.

https://anastoxasmoi.gr

loading...