Στην περίπτωση του Covid, δεν είναι απίθανο να υπάρχει θεραπευτική αγωγή, αλλά να έχει αποκρυφθεί από τις φαρμακευτικές εταιρίες..

… αφού θα μείωνε τόσο τις πωλήσεις, όσο και τα τεράστια κέρδη τους από τα εμβόλια. Πόσο μάλλον όταν η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, σε μία έκθεση της από το 2017,  επεσήμανε πως η βιομηχανία υγειονομικής φροντίδας είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες παγκοσμίως και ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ιατρική περίθαλψη – ενώ η φαρμακευτική βιομηχανία των Η.Π.Α. έχει πληρώσει 944 πρόστιμα συνολικού ύψους 56 δις $ από το 2000, για διάφορες απάτες και παραβάσεις του νόμου. 

Σε κάθε περίπτωση, η ληστεία των μαζών από της φαρμακευτικές εταιρίες, από την «Big Pharma», με τη βοήθεια των εμβολίων, δεν είναι η μοναδική – αφού ήδη ακολουθούν οι ψηφιακές, η «Big Tech», με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που επίσης χρηματοδοτούνται από τα κράτη, ενώ θα συμβάλλουν στον έλεγχο της πλειοψηφίας των ανθρώπων από μία μικρή μειοψηφία. Όλες αυτές οι διαδικασίες λοιπόν ενισχύουν τη δύναμη των Ολιγαρχών και επιταχύνουν την αποδυνάμωση της Δημοκρατίας – ενώ εντείνουν το πρόβλημα της μη ισορροπημένης αναδιανομής των εισοδημάτων που έχει οδηγήσει στην εκρηκτική αύξηση των χρεών, ιδίως της Δύσης.

loading...