ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Κύριε πρέσβη  είμαι ένας Έλληνας πολίτης  ο όποιος διάκειμαι  φιλικά προς τον Παλαιστινιακό λαό , όχι μόνο  λόγο της μακρόχρονης κοινής παρουσίας  στον ίδιο χώρο ,αλλά και λόγο της κοινής καταγωγής όπως καταμαρτυρούν σε μεγάλο μέρος γονιδιακες-γενεαλογικές μελέτες (οι Φιλισταίοι ήταν Κρητες).Πάντα ο Ελληνικός λαός ήταν και είναι με το μέρος σας.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ είστε με το μέρος του Ελληνικού λαού?????????

Δηλώσατε  ότι :«Τα εδάφη εδώ είναι τα εδάφη μας. Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Είναι κατακτητές, σκοτώνουν και θέλουν να μας φιμώσουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί» το οποίο αφορά βεβαία Την Παλαιστίνη.

Και εγώ σας λέω ότι η Θράκη όλη με την Κωνσταντινούπολη ,η Μικρά Ασία , ο Πόντος , η Καππαδοκία , η Κύπρος. Το Αιγαίο  , είναι τα δικά μας εδάφη τα οποία κατέλαβαν οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ  ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ  σας ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, οι οποίοι  εκτέλεσαν γενοκτονίες μεγαλύτερες η μικρότερες κατά των  ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πληθυσμών, τους εξισλάμισαν βίαια και αλλοίωσαν αυτές Τις περιοχές ,  σφετερισμένοι  όλο τον πλούτο  της πεντάκις χιλιόχρονης  Ελληνικής παρουσίας τους εκεί.

Πρόσφατα  ενώ οι Τούρκοι  παραβίαζαν και παραβιάζουν   τον Ελληνικό  και Κυπριακό χώρο όπως αυτός ορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες ΛΩΖΑΝΗ , MONDEGO BAY κ.λπ.  είχατε  τηχθεί  κάποια στιγμή με τις θέσεις  της Τουρκιάς  ,αγνοώντας τα δίκαια του Ελληνισμού……

Οι φίλοι σας Τούρκοι του οποίους στηρίζετε   ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, και μάλιστα πρόσφατοι. 

ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ!!!!!!!!!!

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΕΣ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ 

loading...