ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ…

Είμαι ένας Έλλην συνειδητοποιημένος που νοιάζομαι για την πατρίδα μου αληθινά.

Δεν έκλεψα, δεν έβλαψα, δε πρόσβαλλα ποτέ μου το κράτος αν και αυτό με κλέβει, με βλάπτει, με προσβάλλει προκλητικά και συστηματικά.

Ήμουν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου αλλά το κράτος δεν ήταν ποτέ συνεπές απέναντί μου.

Όταν με χρειάστηκε ήμουν δίπλα του αλλά όταν το χρειάστηκα δεν ήταν ποτέ δίπλα μου.

Ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό;

Οι ασυνείδητοι συμπολίτες μου που μερικοί απ’ αυτούς διοικούν την αγαπημένη μου πατρίδα αλλά και οι υπόλοιποι που τους ανεβάζουν στην εξουσία.

ΝΑΙ αυτοί που δυστυχώς είναι η πλειοψηφία..!

Σιχάθηκα τους πολιτικούς (πωλητικούς), γιατί όταν πάρουν την εξουσία στα χέρια τους ξεχνούν το λαό και τον πωλούν σε ξένα χέρια.

Ξεχνούν ότι είναι Έλληνες και καταστρέφουν τους συμπατριώτες τους.

Ε! εσείς οι πολιτικοί… Σας νοιάζει μόνο να περνάτε εσείς καλά και ξέρετε ότι ίσως χρειαστεί να ξεφύγετε στο εξωτερικό γι’ αυτό έχετε τις περιουσίες σας σε ξένες τράπεζες και οι περισσότεροι σπουδάζετε τα παιδιά σας σε ξενικά σχολεία γιατί γνωρίζετε ότι έχετε διαλύσει την Ελληνική παιδεία.

Δεν έχετε πεινάσει για να σκεφτείτε τον πεινασμένο.

Πολλοί από εσάς δεν έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας για κατανοήσετε τον μεροκαματιάρη.

Πολλοί από εσάς δεν έχετε πάει ούτε φαντάροι ή με πλάγιους τρόπους την έχετε σκαπουλάρει.

Εγώ όμως πάντα ήμουν εκεί.

Στο πλευρό της πατρίδας μου πάντοτε όταν και όποτε με χρειάστηκε ενώ εσείς είστε προετοιμασμένοι σε μια δύσκολη να την εγκαταλείψετε.

Οι δε απλοί συμπολίτες μου δεν έχουν καθόλου εθνική συνείδηση και ψηφίζουν με τα ποιο ηλίθια κριτήρια που μπορούν να φανταστούν οι πλέον πνευματικά υποτονικοί και πνευματικά υστερημένοι.

Νομίζετε ότι θα σας κάνουν τα προσωπικά χατίρια και ρουσφέτια χωρίς να νοιάζεστε αν με την ψήφο σας καταστρέφετε τον τόπο σας ή και το μέλλον των παιδιών σας όπως και των εγγονών σας.

ΝΑΙ εσύ μωρέ συνέλληνα που δεν σε νοιάζει για τον διπλανό σου αλλά ξέρεις να τον κουτσομπολεύεις και να τον φθονείς όταν τον θεωρείς καλύτερο από εσένα.

Δεν προσπαθείς να του μοιάσεις ως προς το καλύτερο αλλά παρακαλείς να καταστραφεί για να μπορείς να γελάς μετά από τη ζημιά που έπαθε.

Επιθυμείς να είσαι εσύ αυτός που θα του προκαλέσει τη ζημιά αλλά δεν το κάνεις γιατί φοβάσαι μην πιαστείς.

Βρίζεις αυτούς που περνούν με κόκκινο φανάρι στους δρόμους αλλά εσύ είσαι ο πρώτος που το παραβιάζει.

Νιώθεις ότι μόνο εσύ έχεις δικαιώματα και όλοι οι άλλοι υποχρεώσεις.

Βάζεις πάνω απ’ όλα το κόμμα σου και κάνεις τυφλά ότι κι αν σου πουν.

Δεν σέβεσαι τα ιερά και όσια της πατρίδας σου και δεν γνωρίζεις την γλώσσα σου και την ιστορία σου καθώς δε γνωρίζεις τη καταγωγή σου.

Δε γνωρίζεις που βρίσκεται η Ελλάς, η χώρα σου, η πατρίδα σου στο παγκόσμιο χάρτη που τη καταστρέφουν συστηματικά και παρακολουθείς απαθής.

Σου ζητώ να σταθείς δίπλα μου και με προσπερνάς με περιφρόνηση.

Φωνάζω να αντισταθούμε στην άλωση της πατρίδος μας και με χλευάζεις.

Εθελοτυφλείς στο ξεπούλημα του εθνικού σου πλούτου απολαμβάνοντας το καφέ από τον καναπέ σου.

Πηγαίνεις να δεις ένα άθλημα και μετατρέπεις τους αθλητικούς χώρους σε εμπόλεμη ζώνη γιατί σε έχουν μάθει να είσαι τυφλά οπαδός και όχι φίλαθλος. Πηγαίνεις στην εκκλησία σαν τούβλο και βγαίνεις σαν τσιμεντόλιθος.

Η έννοια της καλοσύνης και της ανθρωπιάς έχει χαθεί απ’ τη ζωή σου και το χειρότερο είναι ότι το ξέρεις αλλά το έχεις κάνει τρόπο ζωής.

Όταν είσαι με τους κάτω βρίζεις τους από πάνω που εσύ ανέβασες και όταν ανέβεις βρίζεις τους από κάτω, ξεχνώντας ότι εκεί ήσουν.

Ότι και όποιο κλάδο εργασίας ή λειτουργήματος και να πιάσεις υπάρχει διαφθορά. Σαν πολίτης, που είσαι εσύ, φοβάσαι κάθε μέρα τι θα σου ξημερώσει αλλά εσύ είσαι αυτός που το δημιούργησες.

Μαζί με ‘σένα φοβούμαι κι εγώ αλλά χωρίς να φταίω.

Σας σιχάθηκα όλους εσάς τους ασυνείδητους που εξ αιτίας σας, θα χάσω τα παιδιά μου επειδή θα αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό γιατί δεν θα έχουν μέλλον στον τόπο που σπούδασαν και υπηρέτησαν.

Εσύ νεοβαρβαροέλληνα, πνευματικά ανάπηρε που κοιτάς τον Παρθενώνα και νομίζεις ότι είναι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο.

ΝΑΙ ΡΕ… ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ..!

* Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους λίγους συνειδητοποιημένους συνέλληνες που κι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα αλλά δυστυχώς όπως είπα είναι λίγοι σε αυτή τη χώρα που οι πολλοί την κατάντησαν ζούγκλα.

          Το όνομά μου δεν έχει σημασία.

          Σημασία έχει ότι ζω σ’ αυτή τη χώρα.

loading...