Κ.Κιλιντσάρογλου: «Αν η Τουρκία μπει σε πόλεμο δεν υπάρχει ούτε ένα δολάριο στα ταμεία της»


 Κάνει λόγο για έλλειμα ύψους 46 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ασφυκτική πίεση ασκεί η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τον ότι χρεοκόπησε τη χώρα. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, εάν τυχόν σήμερα η Τουρκία έμπαινε σε πόλεμο, δεν υπάρχει ούτε ένα δολάριο στα ταμεία της.


«Αν τυχόν σήμερα η Τουρκία έμπαινε σε πόλεμο, δεν υπάρχει ούτε ένα δολάριο η σεντ στα ταμεία της», ανέφερε ο πρόεδρος του CHP, ο οποίος κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο πως χρεοκόπησε την χώρα.


Πιο αναλυτικά, ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου συνέχισε να ασκεί επιθετική κριτική προς το κυβερνών κόμμα και προσωπικά τον Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για έλλειμμα 46 δισ. δολαρίων στην Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας, κατηγορώντας τον Τούρκο πρόεδρο πως ασκεί αποπροσανατολιστική πολιτική.


Τα λεγόμενα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, έρχονται την στιγμή που βουλευτής του CHP κατέθεσε ερώτημα προς τον Ερντογάν για το πού πήγαν οι 159 τόνοι χρυσού που μεταφέρθηκαν από την Κρατική Τράπεζα της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :