(( Μεταναστεύει )) η βαριά εγκληματικότητα από το κέντρο της Αθήνας στα προάστια της Αττικής .

Από τον  Πέτρο  Κονταρίνη –

 Eλληνικά  με ξενική προφορά μίλαγαν οι βασανιστές δολοφόνοι της εικοσάχρονης μάνας στα Γλυκά Νερά Αττικής

 Eλληνικά  με ξενική προφορά  μιλούσαν σύμφωνα με  πληροφορίες οι βασανιστές οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που διέπραξαν ένα απίστευτο έγκλημα στα Γλυκά Νερά στις 4 τα ξημερώματα.

Σε κατάσταση σοκ  ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που άφησαν νεκρή οι ληστές δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά Αττικής .

Οι κουκουλοφόροι βασάνισαν μέχρι θανάτου την εικοσάχρονη μητέρα μπροστά στο ενός έτους βρέφος της, πιστεύοντας ότι γνωρίζει που βρίσκονται τα χρήματα στο σπίτι και δεν τους έλεγε . Ενώ είχαν ήδη στα χέρια τους 13.000 ευρώ  μετρητά της  οικογένεια καθώς και τα χρυσαφικά .

Κατά την εισβολή τους, δολοφόνησαν το σκύλο της οικογένειας των οποίο και τον κρέμασαν. Ο σύζυγος, πιλότος 32 ετών που άκουγε τα καθάρματα να δολοφονούν την γυναίκα του ανήμπορος να αντιδράσει καθώς τον είχαν δέσει σε καρέκλα, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά οι πρώτες μαρτυρίες του έχουν κάνει τις αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό. Ενώ το εγκληματολογικό της ασφάλειας Αττικής συλλέγει κάθε στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για το DNA των δραστών, εκτιμάται το πιθανότερο να πρόκειται για σεσημασμένους αλλοδαπούς . Εξετάζεται το γενετικό υλικό που  μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του . Ήδη οι αρχές επικήρυξαν τους  δράστες για 300.000 ευρώ .

Είναι πλέον σαφές ότι η κοινωνία απαιτεί την αυστηροποίηση  του ποινικού κώδικα και την παραδειγματική τιμωρία ειδεχθών εγκλημάτων  σαν αυτό που συνετελέσθη  στα  Γλυκά Νερά Αττικής . 

loading...