Απόδειξη ότι ένα μέρος των πολιτών έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου

Ας αφήσουμε για λίγο όλη τη λαίλαπα της πληροφόρησης για τα εμβόλια στην άκρη, είτε υπέρ είτε κατά και πάμε να κάνουμε ένα συλλογισμό. Ο συλλογισμός μου έχει τίτλο: «ο πλασιέ με το νέο φάρμακο».

Το «Γουφλουστόπ»
Βάζω λοιπόν το ωραίο μου κουστούμι, παίρνω την ακριβή δερμάτινη τσάντα μου και βάζω μέσα το νέο μου φάρμακο. Τα φάρμακο αυτό λέγεται «Γουφλουστόπ», λαμβάνεται από το στόμα και η συσκευασία περιλαμβάνει 30 χάπια.

Ξεκινάω λοιπόν τις επισκέψεις μου σε σπίτια.

Για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον επειδή είμαι κούκλος) μου ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού και με συνοδεύουν ως το σαλόνι για να τους δείξω το νέο μου φάρμακο.

– Γειά σας ήρθα για να σας παρουσιάσω το νέο μου φάρμακο. Το «Γουφλουστόπ».

– Για ποιο πράγμα είναι αυτό;

– Κοιτάξτε, υπάρχει μια ασθένεια εκεί έξω που λέγεται «Γουφλού». Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που νοσεί από αυτό δεν το παίρνει καν χαμπάρι. Αυτούς τους αποκαλούμε ασυμπτωματικούς.

– Τι πιθανότητα έχω να πεθάνω από αυτό;

– Κοιτάξτε, αν είστε κάτω των 70 (και όπως βλέπω δεν είστε ούτε 40) η πιθανότητα να πεθάνετε από αυτό είναι μόλις 0,05%.

– Μάλιστα

– Το «Γουφλουστόπ» είναι ένα πειραματικό φάρμακο του οποίου επίσημα οι κλινικές μελέτες ολοκληρώνονται το 2023. Προς το παρόν έχει πάρει άδεια «επείγουσας χρήσης» από την FDA. Την Αμερικάνικη υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων.

– Έχει δοκιμαστεί δηλαδή διεξοδικά και μακροχρόνια για παρενέργειες;

– Χμ, όχι ακριβώς. Για την ακρίβεια μπορεί και να πεθάνετε από αυτό. Υπάρχουν φυσικά και πιο ήπιες παρενέργειες όπως παραλύσεις, θρόμβοι, αποβολές και κάποια άλλα ασήμαντα. Μην ανησυχείτε όμως η εταιρεία μας σας διαβεβαιώνει ότι οι παρενέργειες αυτές είναι σπάνιες.

– Και πόσα πρέπει να παίρνω δηλαδή για να μην πάθω «Γουφλού»;

– Ένα χάπι κάθε πρωί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτός είναι και ο λόγος που το κουτί έχει 30 χάπια. Κάνει για ένα μήνα. Μετά θα σας στείλω το επόμενο.

– Και πόσο κοστίζει κούκλε μου το φάρμακο;

– Κάνει 20€ το κουτί αλλά θα σας το δώσω δωρεάν. Απλά μέσα στα επόμενα 3-5 χρόνια θα πληρώσετε τη συνολική αξία των κουτιών 4-5 φορές πάνω και θα σας τα κρατήσει η εφορία.

– Πλάκα μου κάνετε κύριέ μου; Κάθομαι εδώ και μια ώρα και κοιτάω τα ωραία σας μάτια για να μου λέτε ανοησίες; Πάρε το ηλίθιο φάρμακό σου από δω πέρα και σήκω φύγε από το σπίτι μου. Άκου εκεί θα πάθω «Γουφλού».

Και όμως εκατομμύρια πολιτών σε όλο τον κόσμο στήνονται στην ουρά για να εμβολιαστούν με το «Γουφλουστόπ»

https://tomsnews.io/post/2434

loading...