Το “Πρωτίστως μη ΒΛΑΨΕΙΣ”, μεταλλάχθηκε σε “Πρωτίστως Βλάψε”;

Ας δούμε 3 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εκ των “αρμοδίων και ειδικών”……

που συνιστούν φυσικά και ΑΠΑΤΗ
Προ-κορονοιού η Ιατρική επιστήμη και οι πιο ειδικοί (American Thoracic Society) μας έλεγαν τα ακόλουθα (βλέπε φώτο).

Η πνευμονία μπορεί να προκληθεί από πολλούς διαφορετικούς τύπους μικροβίων (ιούς, βακτήρια, κλπ) και κανένα εξ αυτών δεν είναι υπεύθυνο για περισσότερο από το 10% των περιπτώσεων πνευμονίας.
Για τους περισσότερους ασθενείς με πνευμονία,
ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ/ΛΟΙΜΩΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΓΚΛΗΜΑ Νο1 (και απάτη)
……………………………………
***Στη θεατρική παράσταση της κορονοπΛανδημίας που παίζεται εδώ και ένα χρόνο το μόνο μικρόβιο που αναγνωρίζεται ακόμα και εκεί που ποτέ δεν αναγνωρίζονταν τίποτα είναι ο Φαντομας ιός και όλα τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν δια μαγείας (Η μεγαλύτερη ιατρική απάτη της χιλιετίας που εκτελέστηκε με την ευγενική βοήθεια των επαγγελματιών υγείας φυσικά)***
Η πνευμονία μπορεί να αναπτυχθεί σε ασθενείς που βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείο για άλλους λόγους. Η πνευμονία που αποκτήθηκε από το νοσοκομείο έχει υψηλότερο ποσοστό θνητότητας από οποιαδήποτε άλλη λοίμωξη που αποκτήθηκε από το νοσοκομείο.

Το να βρίσκεστε σε αναπνευστήρα αυξάνει ιδιαίτερα τον κίνδυνο να προκληθεί σοβαρή πνευμονία.
Η πνευμονία που σχετίζεται με τον αναπνευστήρα είναι πιθανότερο να προκαλείται από ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια και μπορεί να απαιτήσει υψηλότερη χρήση αντιβιοτικών στους σοβαρά ασθενείς
ΕΓΚΛΗΜΑ Νο2 (και απάτη)
…………………………………
***Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί οι αρμόδιοι οργανισμοί, κυβερνητικοί και μη και οι ειδικοί που δήθεν νοιάζονται για την υγεία και την ζωή μας, εξέδωσαν οδηγίες, εξ αρχής, για να βάζουν άπαντες στους αναπνευστήρες (όλων των ειδών), απλούστατα για να έχουν όσο το δυνατότερο περισσότερα περιστατικά σοβαρής νοσοκομειακής πνευμονίας και πνευμονίας του αναπνευστήρα (πιο πολλά “θύματα” που βαφτίζονται εύκολα κορονοθύματα και αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα εκ της Ιατρικής κοινότητας και που έχει αναδειχθεί πολλάκις σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλάδα από τον Νίκο Αντωνιάδη και από πληθώρα πολιτών με τις προσωπικές τους μαρτυρίες)***
ΕΓΚΛΗΜΑ Νο3 (και απάτη)
…………………………………
***Επίσης να σας θυμίσω τις αρχικές οδηγίες του μεγαλύτερου, πλέον, εγκληματικού συνδικάτου στο πλανήτη (WHO-ΠΟΥ και όλοι οι υπόλοιποι, μαζί και ο ΕΟΔΥ), όπου έλεγαν πως κάθε άνθρωπος που είναι ασθενής, ήτοι έχει συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, δύσπνοια, πυρετό, καταρροή, κλπ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ.
Δηλαδή έλεγαν ότι κάθε άρρωστος που έχει συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας θα ΠΡΕΠΕΙ να επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας του φορώντας μάσκα
(Το “Πρωτίστως μη ΒΛΑΨΕΙΣ”, μεταλλάχθηκε σε “Πρωτίστως Βλάψε”).
Μια τέτοια επικίνδυνη οδηγία είχε ένα μόνο στόχο, να προκαλέσει ακόμα περισσότερα θύματα και δυστυχώς η πλειονότητα της ιατρικής κοινότητας αντί να βγει και να πει πόσο επικίνδυνη είναι μια τέτοια οδηγία, την επικρότησε και την αναμεταδίδε σε απίστευτο βαθμό Ηθελημένης Άγνοιας και αδιαφορίας για τις βλαβερές συνέπειες της.
Και έτσι και αυτό το έγκλημα είχε τον εντολέα και τους υπάκουους “εκτελεστές” με τη γελοία δικαιολογία να περιορίσουν δήθεν τη “διασπορά”.
Υ.Γ. καλή Ανάσταση και προς γνώση και συμμόρφωση.
Αν οι επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες της ιατρικής ΔΕΝ σταματήσουν να παίζουν στη θεατρική παράσταση που λέγεται “κορονοπΛανδημία” όπου έχει εξαφανισθεί και το ΗΘΟΣ και η λογική και η Ιατρική και η ορθολογική επιστήμη.
Το Παραμύθι για τον ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟ που μας της έπεσε και εξαφάνισε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αλλά και μετάλλαξε τις Ιατρικές Γνώσεις και τις Αρχές και κανόνες της Ιατρικής και της επιστήμης, θα συνεχίσει να παίζεται επ άπειρο και οι Ναζιστικές εποχές του παρελθόντος θα είναι παιδική χαρά μπροστά στο μέλλον που θα ακολουθήσει.
Προς γνώση και συμμόρφωση, με εκτίμηση ένας σώφρων πολίτης που απλά κατανοεί
2o ΥΓ. Υπόψη ότι κανένα μπόλι της τελευταίας 30τιας δεν έχει μειώσει αυτό που ονομάζουν Pneumonia All Cause, αντίθετα αυξάνονται και η νοσοκομειακή πνευμονία και πνευμονία του αναπνευστήρα με πολλαπλάσια θνητότητα αλλά και οι σοβαρές πνευμονίες (με εμπύεμα ή νεΚρωτική-necrotizing pneumonia) αυξάνονται περισσότερο.

πηγή

Επίσης όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πιο κάτω, στις απάντησεις για τον κορονοιό απο τον επίσημο ιστότοπο της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης της Ελβετίας, δεν μπορούμε να διακρίνουμε την αιτιολογία μιας πνευμονίας απο μια ακτινογραφία θώρακος.
Primary Hospital Care

Μπορώ να κάνω διάκριση μεταξύ COVID-19, πνευμονίας γρίπης και βακτηριακής πνευμονίας στην ακτινογραφία;
Όχι. Ένα διήθημα δεν μπορεί να ερμηνευθεί σαφώς ως ιικό ή βακτηριακό. Η ανίχνευση του ιού SARS-CoV2 ή της γρίπης στο ρινοφαρυγγικό επίχρισμα επίσης δεν αποδεικνύει ότι η διήθηση προκαλείται από αυτό το παθογόνο [120].

Πώς μπορώ να κάνω διάκριση μεταξύ γρίπης, COVID-19 και άλλων “ILI”;
Η κλινική διαφοροποίηση δεν είναι δυνατή. Οι γιατροί πρέπει συνεπώς να σκέφτονται πάντα το COVID-19 όταν έχουν οξεία αναπνευστικά συμπτώματα (Πίνακας 1) [2, 4, 12]. Σημαντικό: ο πυρετός απουσιάζει σε> 30% των ασθενών με γρίπη ή COVID-19. Μια νέα διαταραχή οσμής ή γεύσης εμφανίζεται σε πάνω από το ένα τρίτο των ασθενών με COVID-19, αλλά περιστασιακά και σε άλλες αναπνευστικές ιογενείς λοιμώξεις [13-18]. Τα συμπτώματα [19] και ο βαθμός σοβαρότητας δεν μπορούν να εξηγηθούν ρητά μόνο από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια.

Δεν έχει λοιπόν η γρίπη σαφής κλινική εικόνα;
Οχι. Η κλινική διάγνωση της γρίπης είναι μόνο περίπου 50% σωστή [19]. Ακόμη και στο ύψος του ετήσιου κύματος της γρίπης, μόνο το 30-50% των ILI προκαλούνται από τη γρίπη – περισσότερο από το ήμισυ των ILI προκαλούνται από άλλους αναπνευστικούς ιούς (π.χ. ενδημικά κοροναϊούς, RSV, ρινοϊούς και μεταπνευμοϊούς) [12, 19, 20].
Τι είναι μια «ασθένεια που μοιάζει με γρίπη»;
Ο κοινός ορισμός της «ασθένειας που μοιάζει με γρίπη» (ασθένεια τύπου γρίπης, ILI) είναι πυρετός ≥38,0 ° συν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα οξείας αναπνευστικής οδού (σύμφωνα με τον ΠΟΥ βήχας, αλλά πονόλαιμος). Η παρακολούθηση των IL και της γρίπης στην Ελβετία πραγματοποιείται με αυτόν τον ρεαλιστικό ορισμό ( www.sentinella.ch ) [9].
Πρέπει να κάνω αναπνευστική πολλαπλή PCR;
Για λόγους κόστους μόνο σε επιλεγμένες περιπτώσεις. Έως τώρα εντοπίζονται έως και 19 αναπνευστικοί ιοί και 4 βακτήρια χρησιμοποιώντας διαθέσιμες πλατφόρμες πολλαπλών PCR, συμπεριλαμβανομένων των γρίπης Α και Β, των προηγούμενων «ενδημικών» κοροναϊών (229E, NL63, OC43, HKU1) και τώρα επίσης SARS-CoV2 [12].
Οι μέθοδοι πολλαπλών PCR έχουν γενικά μια ευαισθησία μειωμένη κατά 5-10 εκατοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την απλή PCR.

https://halithheia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

loading...