Ζεστό χρήμα ρίχνει η Άγκυρα για Πομάκους και Ρομά με σκοπό την δημιουργία τουρκικού γκέτο στην Ανατολική Θράκη


Βασίλης Αναστασόπουλος  (Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ)


Την προσπάθεια της Άγκυρας, να συσπειρώσει τη μουσουλμανική μειονότητα γύρω από τα τουρκικά συμφέροντα, για να λειτουργήσει ως κράτος εν κράτει μέσα στο ελληνικό κράτος κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Βασίλης Αναστασόπουλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Ράδιο Ενημέρωση Κατερίνης 92,2fm στην εκπομπή πολιτικό βαρόμετρο και στον δημοσιογράφο Ηλία Χρυσικό.

Βασίλης Αναστασόπουλος  (Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ)

Όπως τόνισε ο ίδιος, στην τελευταία περιοδεία κλιμακίου της ΟΚΕ στην Θράκη διαπιστώσαμε ότι οι Τούρκοι ρίχνουν πολύ χρήμα, ὼστε να προσεταιριστούν Πομάκους και Ρομά, με σκοπὸ να μιλούν την τουρκική γλώσσα και να προωθούν τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας.

Όμως αυτά τα σχέδια τους η πλειοψηφία των Πομάκων και των Ρομά δεν είναι πρόθυμοι να ακολουθὴσουν γιατί δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη μητρική τους γλώσσα και την εθνική τους συνείδηση, παρότι αυτό παρουσιάζεται ως μονόδρομος από την τουρκική προπαγάνδα, ο οποὶος, βὲβαια, «μονὸδρομος» συνοδεὺεται από πολλά οικονομικά κίνητρα.

Σε κάθε περίπτωση το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να επιτρέψει τον σχηματισμό γκέτο, που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται και στο οποίο αναφὲρθηκε ο Τούρκος υφυπουργὸς Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν αποκαλώντας τους «οι δικοὶ μας άνθρωποι»!

Όλοι οι Έλληνες συσπειρωμένοι πρέπει να "κλωτσήσουμε" τον βάρβαρο Τούρκο έξω από τις ευαίσθητες περιοχές της χώρας  πριν εισχωρήσουν σε σημείο "μη επιστροφής!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :