«Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ». ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ….

Μια ερώτηση που με ρωτούν συχνά φίλοι αναγνώστες. Μια ερώτηση που πλανάται σε όλη την κοινωνία.

Το ότι το συζητάμε αποτελεί σημείο των καιρών. Δείχνει τον απόλυτο εκφυλισμό του πολιτεύματος και την πλήρη αναρχία στον εργασιακό τομέα.

Αφορμή για το συγγραφή του άρθρου στάθηκε ένα Podcast που άκουγα χθες σχετικά με το θέμα με επιφανείς νομικούς της Αμερικής. Αυτή τη στιγμή δίνεται μια πολύπλευρη νομική μάχη επί του θέματος. Σε κάθε επίπεδο.

Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που εκβιάστηκε από τον εργοδότη της με το «ή θα κάνεις το εμβόλιο ή απολύεσαι» και απάντησε με μια επιστολή η οποία συνοπτικά έγραφε τα παρακάτω:

Το σώμα και η ψυχή μου δόθηκαν από το Δημιουργό μου προς χρήση και με την εντολή να τα διατηρώ ακέραια.

Ακολουθώντας την εντολή του Δημιουργού μου για την τήρηση της ακεραιότητας του σώματός μου απαιτώ από εσάς να μου εξασφαλίσετε εγγράφως ότι: μετά το πέρας κάθε βάρδιας, τα Σαββατοκύριακα και στις άδειες θα αφαιρείτε από κάθε σημείο του οργανισμού μου και στην ολότητά του το φαρμακευτικό προϊόν που μου προτείνετε να εισάγω στο σώμα μου.

Η επιστολή ήταν τόσο έξυπνα γραμμένη που ο εργοδότης της αναίρεσε την απαίτηση του εμβολιασμού, την τοποθέτησε σε ξεχωριστό γραφείο για να εργάζεται μόνη της και της έδωσε αύξηση!

Ο εξαναγκασμός σε εμβολιασμό αποτελεί μορφή κακοποίησης

Δεν μπορεί κανείς να ακουμπήσει το σώμα μας χωρίς την συγκατάθεσή μας. Το σώμα μας ανήκει σε εμάς και μόνο. Με τον εργοδότη σου έχεις συνάψει μια σύμβαση έργου στην οποία αναφέρονται ρητά οι υποχρεώσεις σου όπως και οι υποχρεώσεις του εργοδότη προς εσένα (π.χ να σε πληρώνει και πότε). Τίποτε άλλο απολύτως. Ο εργοδότης «ενοικιάζει» το έργο σου για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας. Δεν αγοράζει την ψυχή και το σώμα σου. Κάποιοι εργοδότες έχουν μπερδέψει τα πράγματα.

Ο εξαναγκασμός παραβαίνει νόμους, Συντάγματα, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αποτελεί παντελώς παράνομη πράξη που όταν οδηγηθεί στο ακροατήριο είναι αδύνατο να σταθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...