ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ και τα περί ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Σήμερα το πρωί σε ένα ζάπινγκ έπεσα πάνω στον περιώνυμο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όπου τα εξαγορασμένα μορμολύκεια (δημοσιοκαφροι), όπως  και το μίσθαρνο όργανο της παγκόσμιας εξουσίας αφεντικό τους, είχαν καλεσμένο τον πανελιστα επιστήμονα εξ Ελβετίας κ. Δερμιτζακη.Ο κύριος αυτός τον οποιο παρακολουθώ έχει ξεπεράσει ακόμη και τον υπουργό Αδωνη,τον υπουργό  Μάκη, στις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές κολοτουμπες όσον αφορά το θέμα  αντιμετώπισης του covid-19.Μεσα στα άλλα που είπαν εν κατακλείδι στο κλείσιμο αναφέρθηκαν σε ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ‘’ από όσους δεν εμβολιάζονται .ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ που χωρίζει του Έλληνες σε κατηγορίες.

Όσον αφορά τον όρο ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ‘’ . 

1.  Οι κύριοι αυτοί θεωρούν ότι είναι κοινωνικά υπεύθυνο να γίνεται ο εμβολιασμένος πειραματόζωο, σε εμβόλια τα όποια ‘’ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ’’ εντος λίγων μηνών κάτω από την πίεση του ΜΟΤΟ ‘’ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ’’, η το όνομα του  προγράμματος εμβολιασμού ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’. Κάποια από αυτά νέας ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ τεχνολογίας, συμφώνα με ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ στα προγράμματα δημιουργίας εμβολίων M.R.N.A , υποδιευθυντές, στελέχη ακόμη  και της Pfizer, ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ  σε κορυφαία ιδρύματα, είτε ως μοριακοί βιολόγοι ,βιοχημικοί κ.λπ.

2. Οι κύριοι αυτοί (δημοσιοκαφροι) που  λειτουργούν αυτό το πλυντήριο εγκεφάλων προεξάρχοντος  του ποντικομουρη ο οποίος μισεί  όποιον Έλληνα δεν ταυτίζεται μαζί του, γνωρίζουν ότι  η ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ‘’ κατ αυτούς είναι δομημένη σε απαιτήσεις της παγκόσμιας κοινωνίας  οι οποίες γεννήθηκαν στον απόηχο του Άουσβιτς??Γνωρίζουν  για τον περιβόητο ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ  ο οποίος δημιουργήθηκε  ως παγκόσμια απαίτηση για την προστασία του ανθρώπου από τον πειραματισμό πάνω σε θέματα υγείας?? 

Φυσικά και το γνωρίζουν ,  είναι πολλά τα λεφτά , και πανίσχυροι οι εκβιασμοί που τους γίνονται.

3. Γνωρίζουν ότι διαπράττουν αδίκημα  αποκαλώντας μερίδα ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ως  ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ‘’ βάσει του αντιρατσιστικού νόμου??? .Ότι διασπείρουν με δόλο τον διχασμό???

Όσον αφορά τον πιο υπέρμαχο του εμβολιασμού κ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ να φροντίσει  τον εμβολιασμό των παιδιών του αφού είναι σίγουρος ότι έτσι  θα μπορέσει να χαρεί και εγγονάκια στο μελλον.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ  καθημερινά  ενημερώνουν (παρότι δηλώνουν ότι απειλούνται  και εκβιάζονται από τα τεραστία οικονομικά συμφέροντα) ΟΤΙ  τα m.r.n.a  εμβόλια (Pfizer-moderna) προκαλούν στείρωση.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ  λίγων μηνών , ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ , στην προσπάθεια να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΣΩ

*****ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ  ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ΟΧΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΤΟΥ ΠΟΛΥΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ  ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ 200ΔΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!

loading...