ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΝΑΙ , ΔΙΟΔΙΑ ΟΧΙ

 Πολύ κουβέντα γα την ανάπτυξη από τους αυτοκινητόδρομους που είναι απαραίτητοι από τους ειδήμονες καθόλου όμως για το χαράτσι που επιβάλλεται στους ήδη βαριά φορολογουμένους πολίτες. 

Ασφαλώς χρειάζονται σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι για να κινούνται οι πολίτες και να διακινούνται τα εμπορεύματα. Το ίδιο και για τους σιδηροδρόμους που βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών στη χώρα μας. Αδικαιολόγητες αδράνειες των ιθυνόντων εις βάρος της πατρίδας μας.

Το αίσχος όμως της καταβολής παράλληλα τελών κυκλοφορίας στο Κράτος, υψηλού κόστους διοδίων σε ιδιωτικές εταιρείες και της εξωφρενικής τιμής στα καύσιμα εις όφελος πάλι Κράτους και ιδιωτών δημιουργούν μια “αγχόνη” ανάπτυξης και υποθήκευση του μέλλοντος για την οποία ο κ.Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα.

Αν οι Έλληνες πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας δεν πρέπει να οφείλουν να πληρώνουν διόδια και αν ισχύει το αντίθετο οι Έλληνες δεν πρέπει να οφείλουν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Αυτές είναι αποφάσεις ανάπτυξης που δυστυχώς οι αποφοιτήσαντες από τα διακεκριμένα Κολέγια εξωτερικού αμφιβόλου σκοπού τα αγνοούν εσκεμμένα. 

Να σταματήσει η υποκρισία για την ανάπτυξη από τον κ.Μητσοτάκη καθώς οι δείκτες για την Ελλάδα είναι απογοητευτικοί εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής του. Άλλος ένας εξυπηρετητής των αποικιοκρατών που εισπράττουν την υπεραξία των Ελλήνων ποικιλοτρόπως με την ντόπια νομενκλατούρα να γλείφει τα κοκαλάκια τους.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...