ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ “ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ





Δρ, Ευριπίδης Μπίλλης — 

 Κύριοι Βουλευτές,

·      «Δημοκρατία» είναι κανένα κόμμα, κανένας βουλευτής (πλην ενός που τον έχουν ανακηρύξει σε μαύρο πρόβατο) και κανένα μα κανένα μέσον (πλην ενός που ίσως το κλείσουν,) να μην αναφέρει για την ύπαρξη φαρμάκου του καρονοϊού που επειδή εγκληματικά δεν εισάγεται πεθαίνουν κάθε μέρα πολλοί Έλληνες.

·      Είναι ή όχι φανερή η έλλειψη ελευθεροτυπίας χειρότερης από  την Απριλιανή,  η μη αναφορά οικεία βουλήσει (γιατί άραγε !!!!) από κανένα μέσο (πλην ενός), στην προφανώς εγκληματική μη προμήθεια φαρμάκων του κορονοϊού; Με επίπτωση χιλιάδες θανάτους;

·      «Δημοκρατία» είναι να κλείνουν ένα ελεύθερο μπλογκ, το Λημέρι, και κανείς να μην ομιλεί για τη φασιστική αυτή νεοναζιστική ενεργεία

Δημοκρατία είναι όλα τα ΜΜΕ να έχουν περίπου καρμπόν το ίδιο, βλακώδες συνήθως δελτίο ειδήσεων.

·      «Δημοκρατία» είναι κανένα μεγάλο μέσο να μην αναφέρεται πλέον στην με ψευδή στοιχεία μνημονική ντροπή για τον Ελληνισμό,  νεοναζιστική υποδούλωση, ληστεία και γενοκτονία  της Ελλάδας (συνημμένα) στους δεσμούς που τους λένε θεσμούς.

·      Δημοκρατία είναι όταν ερευνάς τους πραγματικούς υπαιτίους της εθνικής προδοτικής καταστροφής της Ελληνικής Κύπρου και με στοιχεία να αποδεδεικνύεις ποιοι οι πραγματικοί  ένοχοι να σε λένε οι «δημοκράτες» χουντικό.

·      Δημοκρατία είναι όταν μελετάς τις απόψεις επιφανών νομικών της Ελλάδας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και αναφέρεις τα συμπεράσματα τους, να σε λένε Χρυσαυγίτη.

·      Δημοκρατία είναι να προπηλακίζεται  από χιλιάδες λαϊκού δικαστηρίου έξωθεν του Αρείου Πάγου η θαρραλέα Ελληνίδα εισαγγελέας,  που είχε τη «θρασύτητα» να κάνει ορθά το καθήκον της.

·      Δημοκρατία είναι να γίνονται ακαδημαϊκοί πολλοί «πατριώτες» που είναι γνωστοί και που για να αναφέρω τα ονόματα τους θα απαιτηθεί και εκτενής ανάλυση.

·      Δημοκρατία είναι όταν συγκρίνεις το σημερινό νεοναζιστικό κατοχικό σύστημα με την Απριλιανή δικτατορία,  να σε λένε χουντικό. Και πολλοί φίλοι που ίσως γνωρίζουν περισσότερα, να σου λένε να αποφεύγεις για το καλό σου να ασχολείσαι με το θέμα.

·      Δημοκρατία είναι η αντικατάσταση της Συνταγματικής Βασιλευόμενης Δημοκρατίας (θα με πουν τώρα βασιλικό) με μία ανεξέλεγκτη (πλην των υποτελών στο μαντρί βουλευτών της) κατοχική πρωθυπουργική δικτατορία, με την Ελλάδα χωραφάκι  του κάθε πρωθυπουργού.

·      Δημοκρατία είναι να έχει αντικατασταθεί η δημοκρατική μοναρχία, από τις γνωστές φαμίλιες που ανεξέλεγκτα έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή καταστροφή.

·      Με την Παπανδρεϊκό-Σημιτική να έχει από τη δεκαετία του 90 και ιδίως  μετά το 2010 καταστρέψει και υποδουλώσει την Ελλάδα.

·      Δημοκρατία είναι τα σχολεία να τα διαφεντεύουν τα κόμματα με τα15μερή κτλ.

·      Δημοκρατία είναι οι γνωστοί άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι, το «άβατο» των πανεπιστημίων κτλ

·      Δημοκρατία είναι να καταστρέφεις κάθε δημόσιο χώρο, σχολεία, μνημεία, ΑΕΙ κτλ

·      Δημοκρατία είναι, η από τη δεκαετία του 80 άφεση της νεολαίας μας στο έλεος των εμπόρων ναρκωτικών.

·      Δημοκρατία είναι κύριο θέμα της κοινωνίας μας να είναι ο κ. Καλογρίτσας πριν ο εισαγγελέας που προσπάθησε να ξεδιαλύνει το σκάνδαλο Νοβάρτις κτλ

·      Δημοκρατία είναι την εξωτερική πολιτική κα της Ελλάδας να την καθορίζει το σωστό ΕΛΙΑΜΕΠ.

·      Δημοκρατία είναι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας να είναι ο μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν.

·      Δημοκρατία είναι …. θα συνεχίσουμε

Δρ, Ευριπίδης Μπίλλης

loading...