ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΥΨΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ο Πρόδρομος Σταυρίδης, ύψωσε την 70 τμ ελληνική σημαία “για να τιμήσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση” όπως μας είπε.

Είναι γνωστό ότι υπήρχε στην επιχείρηση, όπου είναι ιδιοκτήτης με βαρέως τύπου μηχανήματα λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, μία μικρότερη σημαία (δεν έγινε δηλαδή κάτι “σκόπιμα” το τελευταίο διάστημα”) και αργότερα αποφάσισε να υψώσει στο ψηλότερο σημείο την τεράστια ελληνική σημαία των 70 τμ, με τον ήλιο της Βεργίνας, σε γερανό που φτάνει τα 145 μέτρα και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Μέχρι εδώ όλα καλά, καθώς όλοι-ή σχεδόν όλοι όσοι περνούσαν από το σημείο, αλλά και από την ΕΟ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης για αρκετή απόσταση είναι ορατή και κυματίζει περήφανα, από τις 10 Απριλίου που εγκαταστάθηκε.


Όμως, αυτό τελικά δεν άρεσε σε όλους! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη κ. Σταυρίδη δεν άργησαν οι καταγγελίες!

“Ήρθε η Αστυνομία, μας έλεγαν πως έγιναν διάφορες καταγγελίες για να κατέβει η σημαία. Από την Αστυνομία δεν ήξεραν τη νομοθεσία για να μας πουν γιατί απαγορεύεται!
Ακολούθησε καταγγελία από τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί ισχυρίστηκαν ότι είναι κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια και έπειτα από τον ΑΔΜΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) ήρθε χαρτί εισαγγελέα, ότι πρέπει να κατέβει διότι ενοχλεί τα καλώδια υψηλής τάσης. Ούτε μας είπαν, πόσα μέτρα πρέπει να έχει απόσταση, ούτε τίποτα, αρχικά, μετά μας είπαν στα 40 μέτρα!
Από την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία, κάποιοι είπαν, όπως έφτασε στα αυτιά μας, ότι αυτά που κάνουμε ¨είναι καραγκιοζιλίκια”… Εμείς πάλι δεν πτοούμαστε. Και τώρα που άρχισε να σκίζεται το πανί θα κάνουμε άλλη σημαία. Δεν έχουμε σκοπό να την κατεβάσουμε, επειδή μας φοβερίζουν… εκτός αν βγει κάποια δουλειά και πρέπει να μετακινηθεί ο γερανός” δήλωσε στον “Λόγο της Πέλλας” ο κ. Σταυρίδης!
Και προφανώς, να συμπληρώσουμε εμείς, σε όποιον δεν αρέσει το θέαμα της ελληνικής σημαίας που κυματίζει στον ουρανό της Πέλλας, να γυρίζει το κεφάλι του αλλού!

loading...